Αρχική / ----------SLIDER / Βασίλης Καρράς: Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή…


Βασίλης Καρράς: Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή…

Οριστικά πίσω του φαίνεται πως έχει αφήσει ο Βασίλης Καρράς τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό καιρό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίστηκε εμφανώς ανανεωμένος, έχοντας χάσει 42 κιλά, και δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά στο τραγούδι.
Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύτηκε τον Μάρτιο του 2022 για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Κρήτης λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε κέντρο διασκέδασης. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του, με τον τραγουδιστή να υποβάλλεται τελικά σε χειρουργείο.

«Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πάρα πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω», είπε αρχικά ο Βασίλης Καρράς, σε απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό μας».
«Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς όλους, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει αυτή η συναυλία. Θα είναι μία συναυλία προς το τέλος μου, ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι, δεν υπάρχει τελευταία συναυλία», συνέχισε ο Βασίλης Καρράς.
Πηγή:.iefimerida.Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *