Αρχική / ----------SLIDER / Μιχαήλ Βαρθακούρης: Ο γιος του Πάριου ερωτευμένος με την κόρη του ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου….


Μιχαήλ Βαρθακούρης: Ο γιος του Πάριου ερωτευμένος με την κόρη του ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου….

Μια υπέροχη βραδιά έζησαν ο Μιχαήλ Βαρθακούρης και η αγαπημένη του Σμαράγδα Σακελλαρίου στη συναυλία του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, σιγοτραγουδώντας τα τραγούδια του που υμνούν τον έρωτα με μοναδικό τρόπο…

Αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά νέα ζευγάρια και έχουν έντονα καλλιτεχνικό DNA. Ο λόγος για τον Μιχαήλ Βαρθακούρη και τη Σμαράγδα Σακελλαρίου, που ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε  στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος» στη συναυλία του Γιάννη Πάριου.Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης έχει μεγάλη αγάπη στον πατέρα του και δεν χάνει συναυλία του. Άλλωστε, τα τραγούδια του Γιάννη Πάριου υμνούν την αγάπη και οι δύο ερωτευμένοι πέρασαν μια υπέροχη βραδιά.

Η Σμαράγδα είναι η κόρη του καταξιωμένου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου, που όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με τους ρόλους που έχει ερμηνεύσει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο.


Μάλιστα, αποτελεί τη μούσα του Μιχαήλ Βαρθακούρη. Ο μεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έχει καλλιτεχνική φλέβα και τεράστιο ταλέντο στη φωτογραφία. Στις αρχές του περασμένου χρόνου είχε παρουσιάσει την πρώτη του ατομική έκθεση με τίτλο «Πλην πυρός» στο κέντρο της Αθήνας που ήταν αφιερωμένη στη θάλασσα και στη γυναίκα, με την αγαπημένη του να αποτελεί κύριο θέμα σε πολλά από τα έργα του.
Εκεί, στα εγκαίνια της έκθεσης, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι, που ήταν ήδη μαζί δύο χρόνια. Η δεύτερη έκθεση του Μιχαήλ με τίτλο «ΟΝΙrΟΝ» πραγματοποιήθηκε στην Πάρο τον περασμένο Αύγουστο, ένα νησί με ιδιαίτερη σημασία για εκείνον, αφού ο πατέρας του κατάγεται από εκεί, ενώ η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, το έχει επιλέξει για τόπο μόνιμης κατοικίας της εδώ και πολλά χρόνια. Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και κάνει σχέδια για το μέλλον ενώ έχουν και την ίδια αγάπη για την τέχνη.

Πηγή: Real

Check Also

Παράδεισος Κυριών: Έτσι θα μάθει η Αμαλία ποια είναι η μητέρα της…..

Κι όμως, η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης, πλησιάζει. Φαίνεται πως η Αμαλία θα μάθει την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *