Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Το συγκινητικό email της Αngelinas Jolie προς τον Brad Pitt……


Το συγκινητικό email της Αngelinas Jolie προς τον Brad Pitt……

Το μήνυμα που διέρρευσε στο TikTok.
Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η νομική διαμάχη της Αngelina Jolie με τον Brad Pitt, έρχονται διαρκώς νέες πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας.


Τώρα, φαίνεται πως διέρρευσε επιστολή της Αngelina Jolie προς τον πρώην σύζυγό της πλέον σχετικά με τη διευθέτηση του ζητήματος που αφορά το γαλλικό οινοποιείο που είχαν κάποτε αγοράσει μαζί και όπου γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους.

Το γράμμα δημοσίευσε ο χρήστης @magshrts1 ενώ το περιεχόμενο του email επιβεβαίωσε το Entertainment Tonight ότι περιλαμβάνεται στα δικαστικά έγγραφα. 

Σύμφωνα με αυτό:

“Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμά μας σπίτι και εκεί όπου παντρευτήκαμε πάνω από μια πλακέτα στη μνήμη της μητέρας μου”, έγραψε η Jolie, αναφερόμενη στα μικρότερα παιδιά τους.

“Ένα μέρος που έδινε την υπόσχεση του τι θα μπορούσε να είναι, εκεί που πίστευα ότι θα γεράσω. Ακόμη και τώρα είναι αδύνατο να τα γράψω αυτά χωρίς να κλάψω. Θα κρατήσω σαν θησαυρό τις αναμνήσεις μου από αυτό το μέρος, όπως ήταν πριν από μια δεκαετία”.

“Είναι όμως και το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειάς μας – και μια επιχείρηση που αφορά στο αλκοόλ”.

Πηγή: womantocCheck Also

Καλύτερα να τον λέμε Υδρο-χάος….

Οι άντρες Υδροχόοι είναι γεννημένοι ηγέτες. Έχουν το χάρισμα και την γοητεία να παρασύρουν κόσμο, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *