Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Είναι κάτι στιγμές…..


Είναι κάτι στιγμές…..

Είναι κάτι στιγμές που η αδικία και ο ωχαδερφισμός με πνίγουν.  Και δεν είναι ότι με πνίγουν, είναι που μου βγαίνει ένας χαρακτήρας που δεν ήξερα ως τώρα πως είχα.
Θέλω να ανασκολοπίσω να χειροδικήσω, να κάνω ότι κακό μπορώ σε άτομα που μισώ, το βρήκα, μισώ ως τον ουρανό και πίσω, όσο δηλαδή αγαπώ τους πολύτιμους για μένα ανθρώπους. Χρόνια πριν, στον ίδιο πλανήτη αθώα παιδιά «κατασπαράζονται» από συγγενείς και βιαστές, έχοντας το γράμμα του δικού τους νόμου στο πλευρό τους. 52χρονός «νυμφεύεται» 11χρονη με συγκατάθεση γονιών και με λαμπρές τελετές, Πολλά απ’ αυτά τα δύσμοιρα κορίτσια το επόμενο πρωί είτε μπαίνουν σε νοσοκομείο από φρικτές αιμορραγίες είτε χάνουν την ζωή τους μα, αυτό που σίγουρα δεν θα βρουν ποτέ, είναι η τρυφερότητα και η απόλαυση του έρωτα, Ποτέ δεν θα νιώσουν πως μπορούν να χαρούν την ερωτική πράξη σαν ουράνια μελωδία πάντα θα τρομάζουν την ώρα του μαρτυρίου τους …Παρακολουθώντας με αποτροπιασμό τα τελευταία γεγονότα του δικού μας «πολιτισμένου» κόσμου, είναι η στιγμή που μου βγαίνει ο κακός χαρακτήρας που δεν ήξερα πως είχα, μου βγαίνει μίσος και οργή για τα ανθρωπόμορφα τέρατα που έχουν κάνει οικογένεια, έχουν παιδιά και όταν τους βγαίνει ο άλλος εαυτός τους βιάζουν και εμπορεύονται το παιδί του διπλανού τους με την ίδια ευκολία που κάθονται στο οικογενειακό τραπέζι τις Κυριακές, γυρίζοντας από την εκκλησία.
Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων που ορίζουν τον κανόνα διάπραξης σεξουαλικής κακοποίησης. Κανείς δεν κυκλοφορεί με ταμπέλα στο κούτελο «Κακοποιώ παιδιά». Ο θύτης μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Ανεξαρτήτως φύλου, κοινωνικής τάξης, μορφωτικού επιπέδου και καταγωγής. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα άτομα αυτά προέρχονται από το άμεσο ή έμμεσο οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού. Δεν είναι επίσης λίγες οι φορές που το παιδί μπορεί να πέσει θύμα κάποιου παιδόφιλου που το προσέγγισε μέσα από το διαδίκτυο.Δεν ξέρω πως θα καταλήξει αυτή η ιστορία, δεν ξέρω ποιοι θα τιμωρηθούν και πως θα πληρώσουν τα εγκλήματα που έκαναν όμως, πάντα μέσα μου θα κοιτάω διαφορετικά τους ανθρώπους είτε αυτοί είναι Θεοσεβούμενοι, είτε είναι αδιάφορες μητέρες, είτε είναι…. νομοταγείς πολίτες.Check Also

Τουλάχιστον 1 δισ. άνθρωποι πιστεύουν ακόμη στη μαγεία, στις κατάρες και στο «κακό μάτι»

Η πίστη στις διάφορες μαγικές πρακτικές είναι απρόσμενα εξαπλωμένη παγκοσμίως, αν και με μεγάλες αποκλίσεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *