Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Τι να κάνετε εάν έχετε βαρεθεί το σεξ με τον σύντροφό σας…..


Τι να κάνετε εάν έχετε βαρεθεί το σεξ με τον σύντροφό σας…..

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να αισθάνεστε σεξουαλικά απογοητευμένοι στη σχέση σας.  Ίσως αισθάνεστε είστε πολύ κουρασμένοι για να κάνετε σεξ.

Ίσως δεν σας αρέσει το πώς ο σύντροφός σας ζητάει να κάνετε σεξ. Όποια και αν είναι η κατάσταση, μπορείτε να την ξεπεράσετε. Οι παρακάτω συμβουλές ίσως σας φανούν αρκετά χρήσιμες.Μην κατηγορείτε τον σύντροφό σας.

Ακόμα κι αν αισθάνεστε απογοητευμένοι, δεν πρέπει να κατηγορείτε τον σύντροφό σας. Αντ αυτού συζητήστε το πρόβλημα και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση. Μιλήστε για τις επιθυμίες σας και για τα πράγματα που θα θέλατε να κάνετε και οι δύο.

Δημιουργήστε μια (σέξι) λίστα.

Κάντε μια λίστα με πράγματα που σας αρέσουν πραγματικά ή θέλετε να δοκιμάσετε. Αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι να βλέπετε μαζί αισθησιακές ταινίες, να έχετε μαζί σας sex toys ή απλά να κάνετε πιο πολλά προκαταρκτικά.  Αφού συμφωνήσετε στη λίστα, συμφωνήστε να κάνετε μια φορά την εβδομάδα κάτι από τη λίστα.Μειώστε το άγχος.

Το άγχος επηρεάζει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής σας και το σεξ δεν αποτελεί εξαίρεση. Κάθε άτομο έχει “σεξουαλικά φρένα και σεξουαλικούς επιταχυντές” και ένα από τα “φρένα” μπορεί πράγματι να είναι άγχος. Βοηθήστε τη σεξουαλική σας ζωή με ένα ρομαντικό δείπνο, μια βραδιά ταινίας ή οτιδήποτε για να ξεχάσει το μυαλό σας (την πηγή του άγχους.

Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε.

Λοιπόν, εάν θέλετε να κάνετε σεξ, βοηθά να νιώθετε ξεκούραστοι. Εάν από την άλλη μεριά είστε κουρασμένοι, πιθανότατα δεν θα θέλετε να κάνετε τίποτε άλλο από το να κοιμηθείτε.Check Also

Τουλάχιστον 1 δισ. άνθρωποι πιστεύουν ακόμη στη μαγεία, στις κατάρες και στο «κακό μάτι»

Η πίστη στις διάφορες μαγικές πρακτικές είναι απρόσμενα εξαπλωμένη παγκοσμίως, αν και με μεγάλες αποκλίσεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *