Αρχική / ----------SLIDER / Και η απολέπιση σώματος είναι σημαντική…


Και η απολέπιση σώματος είναι σημαντική…

Πολλές γυναίκες έχουν εντάξει, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, την απολέπιση προσώπου. Το λεγόμενο scrub για την απομάκρυνση του «νεκρού» δέρματος και την ανάπλαση των κυττάρων. Τι γίνεται όμως με το υπόλοιπο σώμα;

Η απολέπιση σώματος είναι το κλειδί για θετικές αλλαγές στο δέρμα σας.Όταν κάνουμε body scrub συχνά, το σώμα μας παράγει περισσότερο κολλαγόνο. Επίσης, έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τα προϊόντα σώματος γιατί απορροφούνται καλύτερα. Οι κλειστοί πόροι εμποδίζουν τις κρέμες σώματος να δράσουν στα βαθύτερα επίπεδα του δέρματος.  Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε είναι ο χειμώνας, όπου είναι πιο εμφανές το στεγνό δέρμα.
Ξεκινήστε χαλαρά

Κάντε απολέπιση ακόμα και για ένα λεπτό δύο φορές την εβδομάδα. Αν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα κάντε μία φορά την εβδομάδα. Αφήστε τα προϊόντα απολέπισης στο μπάνιο για να τα βλέπετε και να μην τα ξεχνάτε!

 

Προσοχή στο ευαίσθητο δέρμα!

Όταν επιλέγετε προϊόν απολέπισης, προσέχετε να ανταποκρίνεται στον τύπο δέρματός σας. Πολλές φορές ένα απλό αφρόλουτρο μπορεί να σας προστατεύσει από τους ερεθισμούς.Το στεγνό βούρτσισμα

Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων αλλά είναι κατάλληλο για γυναίκες με κυτταρίτιδα. Λειαίνει το δέρμα και την κάνει λιγότερο ορατή. Επίσης, κρατά σε εγρήγορση το λεμφικό σύστημα.
Αν όχι Loofah σφουγγάρι, τι;

Τα Loofah σφουγγάρια τείνουν να μαζεύουν βακτήρια λόγω της υγρασίας του μπάνιου. Μπορείτε να χρησιμοποιείται ένα βαμβακερό πανί το οποίο μπορείτε να πλένετε μετά από κάθε χρήση και είναι και οικολογική λύση! 

 

 

 

 

 

 

Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *