Αρχική / ----------SLIDER / Η πρόταση γάμου που δεν έγινε ποτέ στην Κατερίνα Καινούργιου!


Η πρόταση γάμου που δεν έγινε ποτέ στην Κατερίνα Καινούργιου!

Με αφορμή την πρόταση γάμου του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου, είπε στον τηλεοπτικό «αέρα» σήμερα το πρωί: «Να πω και εγώ μια προσωπική εμπειρία. Έχουμε κανονίσει με μια σχέση μου να πάμε ένα ταξίδι, με τη μεγάλη σχέση που είχα στη ζωή μου, την προηγούμενη που είχα.


Μου είχε πει λοιπόν ότι θα πάμε ταξίδι, νομίζω στο Παρίσι. Εγώ είχα ξεκινήσει να σκέφτομαι τα δικά μου και είχα δει ότι είχε πάει και σε ένα κοσμηματοπωλείο και ήμουν σίγουρη μέσα μου.

Πάω να φτιάξω τα νύχια μου και είπα στα κορίτσια να μου κάνουν γαλλικό. Σκεφτόμουν πως αν μου δώσει το δαχτυλίδι, να έχω τη σωστή φωτογραφία.

Αυτό δεν έγινε ποτέ και ήταν όλα στη φαντασία μου», είπε η παρουσιάστρια.

Από εκεί και πέρα, στον δρόμο που χάραξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλει να βαδίσει και η Καινούργιου, η οποία επιθυμεί ο γάμος της να μην προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας.


Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την επιθυμία της, όταν θελήσει να παντρευτεί να μην το μάθει πολύς κόσμος.

«Όταν θα είναι να παντρευτώ θα καλούσα τον Θέμη να μου πει πώς θα γίνει να μην μαθευτεί προς τα έξω. Αυτό που είπα για την Κωνσταντίνα είναι πως μου άρεσε που το κράτησε κρυφό.


Δεν σημαίνει ότι τα άτομα που είναι προβεβλημένα δεν μπορούν να κρατήσουν κρυφή μια τέτοια στιγμή. Ορίστε, γίνεται. Θα μου άρεσε και θα ήθελα να το κάνω. Αν θα γίνει ποτέ δεν ξέρω», εξομολογήθηκε η Καινούργιου, στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha.

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js