Αρχική / ----------SLIDER / Φτιάξτε Εύκολα και Οικονομικά Ριχτάρι για τον Καναπέ σας


Φτιάξτε Εύκολα και Οικονομικά Ριχτάρι για τον Καναπέ σας

Ο δρόμος για ένα μοναδικό ριχτάρι δεν περνάει από κάποιο κατάστημα διακοσμητικών ειδών, αλλά από τα χέρια σας.
Ήρθε η ώρα να δώσετε όγκο και χρώμα στον καναπέ και τις πολυθρόνες σας. Με ποιον τρόπο; Μα φυσικά, απλώνοντας στα έπιπλά σας ένα ξεχωριστό ριχτάρι. Κι επειδή όλοι θέλουμε να ξεχωρίζουμε και, παράλληλα, να αποφεύγουμε τις πολύωρες βόλτες στα μαγαζιά μέχρι να βρούμε εκείνο το απίστευτο κομμάτι που μας κάνει κλικ, εμείς σας προτείνουμε (και σας παρουσιάζουμε πώς) να φτιάξετε μόνοι σας το δικό σας μοναδικό ριχτάρι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε τα ψαλίδια και τις μπογιές σας, να ανασηκώσετε αποφασιστικά τα μανίκια σας και να ετοιμαστείτε να δώσετε νέα πνοή στο καθιστικό σας.
Τι θα χρειαστείτε
Ψαλίδι για ύφασμα
Βαμβακερό ύφασμα με σχετικά πυκνή πλέξη
Χαρτοταινία
Μερικά φύλλα εφημερίδας (εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαδόκολλα)
450 ml ακρυλικό χρώμα για υφάσματα
Παραμάνες
Πινέλο για στένσιλ
Χάρτινο Πιάτο
1. Καλύψτε το δάπεδο του χώρου εργασίας σας με φύλλα εφημερίδας. Απλώστε καλά το ύφασμα πάνω στο δάπεδο και κόψτε το στο επιθυμητό μέγεθος.
2. Δημιουργήστε λωρίδες εφαρμόζοντας μερικά κομμάτια χαρτοταινίας κατά μήκος του υφάσματος. Φροντίστε να τα τοποθετήσετε έτσι ώστε η μεταξύ τους απόσταση να αντικατοπτρίζει το ιδανικό πάχος που θα θέλατε να έχουν οι ρίγες που θα έχει το ριχτάρι σας.
3. Ρίξτε λίγη μπογιά σε ένα χάρτινο πιάτο και βουτήξτε σε αυτήν την άκρη του πινέλου σας. Προτού εφαρμόσετε την μπογιά στο ύφασμα, μην ξεχάσετε να ξεφορτωθείτε τα περιττά υπολείμματα μπογιάς πατώντας ελαφρά το πινέλο πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί.
4. Απλώστε τη μπογιά πάνω στο ύφασμα με κατεύθυνση από πάνω προς τα κάτω βάφοντας τις περιοχές που δεν είναι καλυμμένες από χαρτοταινία. Να θυμάστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μοιάζει ελαφρώς παλαιωμένο. Έξι βήματα σας χωρίζουν από το αυθεντικό retro στιλ.
5. Αφήστε το ύφασμα να στεγνώσει για τουλάχιστον 30 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τη χαρτοταινία. Το νέο σας ριχτάρι είναι έτοιμο!
Πηγή:voisnews

Check Also

Ο Γιατρός της Πείνας, παραδοσιακό ψητοπωλείο..

Βγαίνουμε, διασκεδάζουμε και μετά; Όχι, δεν ήρθε ο έρωτας, ήρθε μια πείνα. Εκεί επεμβαίνει ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *