Αρχική / ----------SLIDER / Δε φαντάζεσαι ποιο διάσημο ζευγάρι χώρισε έπειτα από 15 χρόνια κοινής ζωής….


Δε φαντάζεσαι ποιο διάσημο ζευγάρι χώρισε έπειτα από 15 χρόνια κοινής ζωής….

Μπορεί να μην παντρεύτηκαν ποτέ όμως για 15 συνεχόμενα χρόνια ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη. Μάλιστα το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει κι έναν γιο που και οι δυο υπεραγαπούν.
Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός που πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Alpha και η γνωστή τραγουδίστρια, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Espresso. Αξιόπιστη πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε πως ο γοητευτικός πρωταγωνιστής και η όμορφη τραγουδίστρια, ζουν χωριστά από τον περασμένο Νοέμβριο.Μπορεί να χώρισαν, όμως οι σχέσεις του ζευγαριού είναι άριστες. Ο ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, είναι εκείνος που διαμένει σ’ ένα νέο διαμέρισμα, η ηθοποιός όμως έχει παραμείνει στο σπίτι τους μαζί με τον 6χρονο τους γιο.
Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να μην έκρυβε την προσωπική του ζωή όμως από την άλλη δεν επιζητούσε και τη δημοσιότητα. Πάντα διατηρούσαν μια γλυκιά και υποστηρικτική σχέση ο ένας προς τον άλλο, κρατώντας χαμηλό προφίλ στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Μπορεί να μην είναι παντρεμένοι όμως λίγο πριν έρθει στη ζωή τους ο μονάκριβος γιος τους, Ιάσονας, το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης.Η τραγουδίστρια και συγγραφέας παιδικών βιβλίων είχε δηλώσει σχετικά με τον γάμο: «Δε μου λέει τίποτα. Σε μια συμβίωση όλα είναι ρευστά. Υπάρχουν πάντα υποχωρήσεις και προσπάθεια. Το πιο σημαντικό είναι η αγάπη, να αγαπάς ανθρώπινα και με σεβασμό τον άλλον».

 

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μπορεί να μην παντρεύτηκαν ποτέ όμως για 15 συνεχόμενα χρόνια ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός που πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Alpha και η γνωστή τραγουδίστρια, δε ζουν πια μαζί.
Μαζί έχουν έναν γιο, τον Ιάσονα.Check Also

Χρόνιος πόνος στο στομάχι στα παιδιά: Ποια είναι η πιο κοινή αιτία;

 Είναι δύσκολο να διαγνωστεί και να θεραπεύσει την πιο κοινή αιτία μακροχρόνιου κοιλιακού πόνου σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *