Αρχική / ----SLIDER / Η φράση που ενοχλεί το κάθε ζώδιο και δεν πρέπει να πεις ποτέ…


Η φράση που ενοχλεί το κάθε ζώδιο και δεν πρέπει να πεις ποτέ…

Μια λάθος φράση μπορεί να ιντριγκάρει, να…. μπριζώσει  απίστευτα τα ζώδια και να τα κάνει να βγουν από τα ρούχα τους.
Είτε έχεις φιλική είτε ερωτική σχέση με κάποιο ζώδιο, καλό θα ήταν να αποφύγεις να την ξεστομίσεις, εκτός κι αν πας γυρεύοντας!
ΚΡΙΟΣ: «Ηρέμησε»
Όχι ρε αδερφέ, έχει νεύρα και θέλει να ξεσπάσει. Μπααα… Τι είναι ρομπότ να του ανοίγεις και να του κλείνεις τον διακόπτη; Και στο κάτω-κάτω ποιος/α είσαι εσύ για να του πεις τι να κάνει;

ΤΑΥΡΟΣ: «Δε γίνεται»
Τι λες καλέ; Το δικό του θα περάσει. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, δε θέλω υπάρχει! Επειδή εσύ δεν επέμεινες αρκετά και τα παράτησες; Το πολύ-πολύ να φάει τα μούτρα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: «Με έχεις κουράσει»
Αυτός που είναι πέτρα που κυλάει και χόρτα δεν πιάνει; Πού δεν του ξεφεύγει τίποτα; Εσύ είσαι βαρετός/η και δεν έχεις κανέναν ενδιαφέρον.ΚΑΡΚΙΝΟΣ: «Άφησέ με μόνο/η μου»
Ποιο είναι το πραγματικό σου πρόβλημα; Γιατί να μην είναι δίπλα σου; Μήπως δεν τον θέλεις πια; Αν είναι, να του το πεις ξεκάθαρα να φύγει!

ΛΕΩΝ: «Διαφωνώ κάθετα»
Και ποιος/α είσαι εσύ που τολμάς να διαφωνήσεις μαζί του; Και στην τελική ποιος ρώτησε την άποψή σου; Σηκωθήκανε τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Δεν το ήξερα»
Ε, αφού δεν το ήξερες, γιατί δεν ρώταγες; Πρώτα κάνεις (ή λες) την πατάτα σου και μετά ψάχνεις για δικαιολογίες, «δεν το ήξερα», «δεν το είδα» κλπ, κλπ…ΖΥΓΟΣ: «Φαίνεσαι χάλια»
Ένα με το πάτωμα θα γίνει… Πόσο χάλια είναι δηλαδή; Ώρες θα περάσεις μετά για να τον συνεφέρεις. Ψυχολογικά το εννοούσες, όχι εμφανισιακά, έτσι δεν είναι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: «Ξέχνα το!»
Κι έφυγες, όπως είσαι! Αυτός θα ορίσει πότε θα το ξεχάσει… Εκτός αν θέλεις να την πληρώσεις εσύ… Μην το πεις ΠΟΤΕ, ιδίως αν το συνοδεύεις με το «…μωρέ, πώς κάνεις έτσι;».

ΤΟΞΟΤΗΣ: «Πρέπει να ωριμάσεις»
Και τι είναι να ωριμάσει; Φρούτο; Το πώς ζει τη ζωή του, κυρίως την προσωπική, είναι δικό του καπέλο. Αν δε σου αρέσει, πρόβλημά σου!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: «Χαλάρωσε»
Όχι, δε θα χαλαρώσει! Θέλει να είναι τα πάντα ΟΚ. Άντε από δω! Έχει γεμίσει ο τόπος ανεύθυνους, τεμπέληδες και παρτάκηδες γι’ αυτό δεν κάνουμε προκοπή…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: «Άλλα υποστήριζες χθες»
Ναι και; Υπονοείς ότι αντιφάσκει; Χθες ήταν άλλη μέρα… Σήμερα, άλλαξε γνώμη γιατί είναι έξυπνος άνθρωπος και το ξανασκέφτηκε. Όχι σαν κι εσένα, απόλυτος και κολλημένος!

ΙΧΘΥΕΣ: «Τι σε νοιάζει; Εσύ θα σώσεις τον κόσμο;»
Εντάξει, να μη μας ενδιαφέρει τίποτα, εκτός από τον εαυτούλη μας και πώς θα περνάμε καλά κι οι άλλοι ας κόψουν το λαιμό τους! Θεέ μου, τι άνθρωπος είσαι εσύ;Check Also

Πότε καταργείται στο SMS στο 13033 – Ποιες ελευθερίες μας δίνονται πίσω σταδιακά

Xαλαρώνουν περισσότερο τα μέτρα που ίσχυαν το τελευταίο εξάμηνο. Τι SMS πρέπει να στείλουν αύριο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *