Αρχική / ----SLIDER / Δαχτυλίδια από ακρυλικό: Η πολύχρωμη «κοριτσίστικη» τάση….


Δαχτυλίδια από ακρυλικό: Η πολύχρωμη «κοριτσίστικη» τάση….

Σας αρέσει να φοράτε δαχτυλίδια; Σε πολλές από εμάς! Η χαριτωμένη, παιχνιδιάρικη και «κοριτσίστικη» νέα τάση για το 2021 είναι τα μεγάλα, πολύχρωμα ακρυλικά δαχτυλίδια! Έρχεται για να μας φτιάξει το κέφι και επιπλέον δεν χρειάζεται να δαπανήσουμε πολλά.

Τα πρώτα κοσμήματα από πλαστικό εμφανίστηκαν και έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή για πρώτη φορά στη δεκαετία του ’60. Ήταν η πρώτη φορά που οι σχεδιαστές, εκτός από τα κλασικά μέταλλα -χρυσός και ασήμι – άρχισαν να χρησιμοποιούν «ευτελή» υλικά.
Δημιούργησαν κοσμήματα από δέρμα, πηλό, αλλά και πλαστικό που ήταν φθηνά, εύκολα και προσιτά στο ευρύ κοινό.

 

Τη σκυτάλη πήρε η δεκαετία του ’90 με ανάλογα φωτεινά, έντονα και πολύχρωμα κοσμήματα και φέτος η τάση εκφράζεται κυρίως μέσω των δαχτυλιδιών από ακρυλικό, δηλαδή σκληρό πλαστικό.
Τα φετινά ακρυλικά δαχτυλίδια είναι σαν μία γλυκιά αναπόληση του στιλ των 90s αλλά με πιο γεωμετρικά σχήματα και ακόμη πιο έντονα χρώματα. Κατάλληλα για κάθε μέρα, είναι ένας καλός τρόπος για να μας φτιάξει η διάθεση και να φωτίσουμε την εμφάνισή μας.

 

Οι φετινές προτάσεις έχουν μία ελαφριά ρετρό διάθεση, μία αίσθηση «παιδικότητας», σαν να βγάζουν το κοριτσάκι που κρύβουμε μέσα μας. Σε κάθε χρώμα που μπορείτε να φαντασθείτε και συχνά με διακοσμητικά λουλουδάκια, ζωάκια και κάθε λογής απεικόνιση.

Είναι μεγάλα έως… τεράστια, σε οβάλ ή τετράγωνο σχήμα και φοριούνται όχι μόνο ένα ένα αλλά πολλά μαζί στο ίδιο δάχτυλο ή σε διάφορα δάχτυλα του χεριού μας.
 

Σταρ και διάσημα μοντέλα τα έχουν ήδη υιοθετήσει και τα φορούν με… καμάρι  στα δάχτυλά τους. Κι αν υπάρχει μία στιγμή που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, αυτή τη διασκεδαστική πινελιά και ένεση αισιοδοξίας είναι σίγουρα  τώρα!

Αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι θα φορέσουμε ακρυλικά δαχτυλίδια σε διαφορετικά χρώματα, σχήματα, και σύμβολα και θα τραβήξουμε τα βλέμματα όλων στα χέρια μας!Check Also

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου και αισθάνεται ευτυχής

Την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό έκανε η Έλενα Παπαρίζου στο Ιπποκράτειο. Η …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *