Αρχική / ----------SLIDER / Καρμικές σχέσεις και ζώδια: Τα μαθήματα ζωής, σύμφωνα με τα άστρα….


Καρμικές σχέσεις και ζώδια: Τα μαθήματα ζωής, σύμφωνα με τα άστρα….

Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε μια καρμική σχέση; Μπορεί να νιώθετε ότι συνεχώς αντιμετωπίζετε τα ίδια προβλήματα με τους συντρόφους σας, ή να επιστρέφετε στην ίδια κακή σχέση, ίσως επειδή δεν έχετε πάρει ακόμα το μάθημά σας. Διαβάστε παρακάτω τι μαθήματα παίρνετε από μια καρμική σχέση, ανάλογα με το ζώδιό σας.

Πόσες φορές σας έχει τύχει να δείτε κάποιον να συμπεριφέρεται άσχημα, και αργότερα να τον βάζουν στη θέση του; Ή αντίστοιχα, να ξέρετε ότι θα «πληρώσετε» μια κακή συμπεριφορά σας;

Αυτό ακριβώς είναι το κάρμα! Και μάλιστα, υπάρχουν καρμικοί σύντροφοι και καρμικές σχέσεις που μας δίνουν μαθήματα ζωής στην τωρινή ζωή μας, ανάλογα με τους…ανοιχτούς λογαριασμούς που είχαμε στην προηγούμενη.

Αν και κάποιες φορές οι καρμικές σχέσεις νιώθουμε ότι δεν μας κάνουν καλό, στην πραγματικότητα μας διαμορφώνουν και μας μαθαίνουν σημαντικά πράγματα.

Όπως λοιπόν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ζώδια για να μάθουμε περισσότερα για τον εαυτό μας, έτσι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το κάρμα, ώστε να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Έτσι λειτουργούν οι καρμικές σχέσεις.
Οι καρμικές σχέσεις για τον Κριό είναι ιδιαίτερα εγωιστικές.

Μπορεί να δουλεύετε πολύ για να πετύχει μια σχέση, που ίσως κάποιες φορές να σας γίνεται και εμμονή. Είναι πολύ όμορφο να έχουμε στόχους στη ζωή, αλλά πρέπει να έχουμε και υγιή όρια. Μην θυσιάζετε τον εαυτό σας για τους άλλους.

Δεν μπορείτε να ελέγξετε πόσο και αν κάποιος σας αγαπάει. Όταν μάθετε πώς να επενδύετε σωστά σε μια σχέση, τότε θα μπορέσετε να βρείτε τον σύντροφο που σας αξίζει.

 

Οι καρμικές σχέσεις για τον Ταύρο είναι σχέσεις εξάρτησης.

Θέλετε τόσο πολύ την τέλεια σχέση, ώστε καταλήγετε  να φοβάστε τη δέσμευση. Σας τρομοκρατεί και το παραμικρό λάθος και αποφεύγετε να δεσμευτείτε από τον φόβο μην τα θαλασσώσετε.

Οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Σημασία έχει το πώς χειρίζεστε εσείς τις καταστάσεις, ώστε μια σχέση να αξίζει. Ζήστε όπως θέλετε, βρείτε την ευτυχία και η αληθινή αγάπη θα έρθει να σας βρει.

 

Οι καρμικές σχέσεις για τους Δίδυμους είναι παράλογες και τοξικές.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν είστε ούτε διπρόσωπη, ούτε χειριστική, ούτε αναξιόπιστη. Είστε κάποια που θα έκανε τα πάντα για αυτούς που αγαπάει. Αλλά όταν βρίσκεστε σε μια καρμική σχέση, έχετε την τάση να κάνετε άλλα πράγματα από αυτά που συνηθίζετε, για να δοκιμάσετε τον σύντροφό σας.

Το να είστε με κάποιον που σας μεταφέρει τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες του με άσχημο τρόπο είναι ιδιαίτερα τοξικό για εσάς. Μια τέτοια σχέση σας δημιουργεί άγχος, αλλά παράλληλα σας βοηθάει να εκτιμήσετε το ποια πραγματικά είστε.
Οι καρμικές σχέσεις για τον Καρκίνο αποκαλύπτουν την σκοτεινή πλευρά του.

Είστε ιδιαίτερα συναισθηματική, και όταν νιώθετε απειλή, τότε κάνετε και λέτε πράγματα που δεν συνηθίζετε, μόνο και μόνο για να προστατευτείτε.

Όταν νιώθετε ότι ο σύντροφός σας σας έχει βάλει στη γωνία προσπαθώντας να σας πείσει ότι είστε ανεπιθύμητη ή δύσκολη, γίνεστε άλλος άνθρωπος. Αντί να προσπαθείτε να αμυνθείτε, μάθετε να λέτε αντίο για να βρείτε κάποιον που θα σας κάνει να νιώθετε χαρούμενη και αγαπητή.

 

Οι καρμικές σχέσεις για τον Λέοντα είναι επιφανειακές και εθιστικές

Θέλετε πραγματικά να είστε με κάποιον που είναι καλός για εσάς. Αλλά, όσο κακή και να είναι μια καρμική σχέση, άλλο τόσο είναι εθιστική. Μπορεί να σας ελκύουν τα λάθος άτομα απλά επειδή είναι όμορφα, δημοφιλή ή ισχυρά.

Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα σχέση νομίζοντας ότι είναι απλά μια περιπέτεια, αλλά ακόμα και αυτή μπορεί να σας απορροφήσει. Ξέρετε τι είναι καλό για εσάς, και είναι στο χέρι σας να βρείτε τη δύναμη να αφήσετε πίσω σας μία επιφανειακή σχέση που δεν οδηγεί πουθενά.

 

Οι καρμικές σχέσεις για τον Παρθένο είναι χειριστικές και εμμονικές.

Εμπιστεύεστε πολύ την ικανότητά σας να επιλέγετε τον σωστό άνθρωπο, αλλά αυτό δεν σας κάνει λιγότερο αυστηρή όταν κάτι πάει λάθος. Υπάρχουν φορές που δεν μπορείτε να κριτικάρετε τον εαυτό σας για τη σχέση που έχει, ακόμα κι αν το κάνετε από αγάπη.

Δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα, όσο κι αν προσπαθείτε. Όταν βάζετε τον σύντροφό σας σε ένα ψηλό βάθρο όμως, δεν μπορείτε να δείτε τα ελαττώματά του. Όλοι όμως έχουν ελαττώματα. Καν όταν αποδεχτείτε ότι είστε άνθρωπος και κάποιες σχέσεις σας ίσως να μην κρατήσουν για πάντα, τότε θα μπορέσετε να συνεχίσετε να ψάχνετε τον κατάλληλο σύντροφο. Οι καρμικές σχέσεις για τον Ζυγό είναι αυτές που νιώθετε ότι είναι γραφτό.

Ο έρωτας είναι ο λόγος που υπάρχετε, αλλά συνηθίζετε να ερωτεύεστε όποιον βρίσκετε μπροστά σας. Αν και δεν είναι κακό να απολαμβάνετε τον έρωτα, είναι σημαντικό να είστε επιλεκτική με το ποιος αξίζει την αγάπη σας.

Μια σχέση που είναι «γραφτή», συνήθως έχει πολλά ψεγάδια, κυρίως επειδή επιλέγετε να αγνοείτε τα αρνητικά σημεία, αφού νομίζετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς τον σύντροφό σας. Μαθαίνοντας να εκτιμάτε την ανεξαρτησία σας θα μάθετε να μην ερωτεύεστε με το παραμικρό.

 

Οι καρμικές σχέσεις για τον Σκορπιό βγάζουν τους χειρότερους φόβους.

Μια από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις είναι ότι λέτε ψέματα στον σύντροφό σας, ενώ στην πραγματικότητα κρύβετε τα συναισθήματά σας, όταν νιώθετε ανασφαλής ή άβολα. Θέλετε να είστε με κάποιον που σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να μοιραστείτε κάθε ανασφάλειά σας, αλλά πρέπει να σταματήσετε να είστε τόσο επιφυλακτική.

Οι καρμικές σχέσεις είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και να νιώσουμε ότι δεν αξίζουμε την αγάπη και την αποδοχή. Η σωστή σχέση θα σας διευκολύνει να είστε ο εαυτός σας, αλλά πρέπει να είστε ανοιχτή και να εμπιστεύεστε τους ανθρώπους που επιλέγετε.

 

Οι καρμικές σχέσεις για τον Τοξότη είναι απρόβλεπτες και χαοτικές.

Αν και σας αρέσει να είστε αυθόρμητη κάποιες φορές, είναι διαφορετικό να έχετε την επιλογή και όχι να προκύπτει από τη σχέση σας. Έχετε την τάση να μην συμβιβάζεστε, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας.

Όταν ο φόβος για δέσμευση επισκιάζει τη σχέση σας, είναι δύσκολο να κάνετε οποιαδήποτε προσπάθεια. Κι αυτό συμβαίνει επειδή δεν θέλετε ο σύντροφός σας να νομίζει ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο. Μάθετε να αφήνετε πίσω σας τα αρνητικά και να βρείτε κάποιον που σας κάνει να ενθουσιάζεστε με τη σχέση σας. Οι καρμικές σχέσεις για τον Αιγόκερο είναι βασισμένες στις διαφωνίες.

Ας θυμηθούμε κάτι: οι καρμικές σχέσεις δεν έχουν διάρκεια. Μπορεί να είστε από τα ζώδια που θέλουν να κάνουν τα πάντα για να κρατήσει μια σχέση ανεξάρτητα από τα αρνητικά της. Αλλά οι προσδοκίες που έχετε για τον έρωτα δεν χωράνε σε μια καρμική σχέση.

Μπορεί να θέλετε έναν τέλειο σύντροφο, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τους γύρω σας. Είναι προτιμότερο να αφήσετε μια τοξική σχέση πίσω σας, να βάλετε νέους κανόνες και να αναζητήσετε έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε μαζί το μέλλον.

 

Οι καρμικές σχέσεις για τον Υδροχόο είναι αυτές που τον προκαλούν.

Κάποιες φορές έχετε την κακιά συνήθεια να εξαφανίζεστε και να μην επικοινωνείτε με τους ανθρώπους που σας αγαπάνε, γιατί η αληθινή αγάπη είναι τρομαχτική. Μια καρμική σχέση μπορεί να είναι με κάποιον που δεν μπορείτε να εξαφανιστείτε, που σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.

Δεν χρειάζεται να ελέγχετε τα πάντα ή να κάνετε στην άκρη την ευτυχία σας για να πετύχει μια σχέση. Πρέπει όμως να προσπαθείτε να βρίσκετε την ικανοποίηση στον έρωτα και στη ζωή. Μάθετε να βάζετε προτεραιότητες στις ανάγκες σας και θα ανακαλύψετε ότι οι σχέσεις είναι εύκολες όταν είστε ειλικρινής με τα θέλω σας.

 

Οι καρμικές σχέσεις για τον Ιχθύ είναι γεμάτες από σημάδια και επαναλαμβανόμενα μοτίβα.

Συνηθίζετε να ακροβατείτε ανάμεσα στο κρύο και στο ζεστό σε μια σχέση. Τη μια στιγμή είστε έτοιμη για να μείνετε με κάποιον για πάντα και την άλλη θέλετε να φύγετε όσο πιο μακριά γίνεται. Σας αρέσει να νομίζετε ότι η σχέση σας είναι τέλεια, αλλά όταν τα πράγματα δυσκολεύουν φεύγετε. Με λίγα λόγια, οι αληθινές σχέσεις σας τρομάζουν.

Όσο κι αν δεν σας αρέσει να επιστρέφετε στην ίδια σχέση, υπάρχει κάτι που σας αρέσει στη ρουτίνα της. Πρέπει λοιπόν να δουλέψετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας, να σκεφτείτε σοβαρά πώς νιώθετε για τη δέσμευση και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, όταν είναι η ώρα να πείτε αντίο στη σχέση σας και τη ρουτίνα της.Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *