Αρχική / ----------SLIDER / Αναρωτιέσαι αν είναι πιστός; Ψάξε για ένα και μόνο βασικό χαρακτηριστικό…


Αναρωτιέσαι αν είναι πιστός; Ψάξε για ένα και μόνο βασικό χαρακτηριστικό…

Προφανώς και καμία γυναίκα δε θέλει να πέσει σε άπιστο άντρα, εκτός πια κι αν πάσχει από μαζοχισμό! Ωστόσο, η απιστία ακόμη και σε σταθερή σχέση, έρχεται να δικαιολογηθεί, ή για την ακρίβεια να εξηγηθεί, καθώς συνδέεται με ένα άλλο πολύ βασικό χαρακτηριστικό.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το 2010 και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Social Psychology Quarterly, ανακαλύφθηκε ότι οι άντρες με υψηλότερο δείκτη IQ τείνουν να είναι και πιο πιστοί στις σχέσεις τους.Οι έξυπνοι άντρες είναι πιο πιθανό να λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τις αξίες μιας σχέσης και της αποκλειστικότητας σε σύγκριση με τους λιγότερο έξυπνους που δεν είναι ικανοί να αντιληφθούν τη σημαντικότητα μία τέτοιας κατάστασης.

Αυτό φυσικά έχει την επιστημονική του εξήγηση, μιας και οι έξυπνοι άντρες είναι σε θέση να τιθασεύσουν το ένστικτο του αρσενικού ανθρώπου των σπηλαίων που όφειλε να έχει όσες περισσότερες γυναίκες μπορούσε. Κάτι που φυσικά έχει σαν αποτέλεσμα την εκτίμηση του σεξ μέσα σε μία σχέση, και όχι την αναζήτησή του αλλού.

Μάλιστα λένε επίσης πως ο μια φορά άπιστος πάντα άπιστος. Διότι άμα έχεις βρει το κόλπο να μη σε καταλάβουν, πάντα θα βρίσκεις μια ευκαιρία να το κάνεις. Έχει μάθει τις δικαιολογίες που πρέπει να βρει, τα κρυφά μέρη που δε θα τον ανακαλύψουν, τους φίλους που θα του κάνουν πλάτες για να τον καλύψουν.
Και άπιστος και χαζός; Πάει πολύ φίλη μου!Check Also

Ο Γιατρός της Πείνας, παραδοσιακό ψητοπωλείο..

Βγαίνουμε, διασκεδάζουμε και μετά; Όχι, δεν ήρθε ο έρωτας, ήρθε μια πείνα. Εκεί επεμβαίνει ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *