Αρχική / ----------SLIDER / 10 κλασσικές αντρικές ατάκες αποκωδικοποιούνται…


10 κλασσικές αντρικές ατάκες αποκωδικοποιούνται…

Αφού δέχτηκα να μπω στην παρέα σας, πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας.
Οι άντρες λένε με 5 λέξεις ότι θέλουν να πουν οι γυναίκες σε 300. Αυτή η έλλειψη ευφράδειας έχει οδηγήσει σε έναν 10λογο που κατά πάσα πιθανότητα δίνεται μετά τη γέννηση του αρσενικού βρέφους στον πατέρα κι έτσι μεταφέρεται από γενιά σε γενιά σαν επτασφράγιστο μυστικό πιστέψτε με.

Αποδείξεις δεν έχω, αλλά πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός πως οι περισσότερες γυναίκες έχουν ακούσει την ίδια ακριβώς ατάκα(κι όταν λέω ακριβώς, εννοώ δεν αλλάζει ούτε το κόμμα) από διαφορετικούς άντρες, ανάλογα την περίσταση;Επειδή η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλύουμε τον παραδοσιακό δεκάλογο (σκέψου πόσο σφιχτή θα ήταν η κοιλιά σου αν όση ώρα ξόδευες στην υπερ-ανάλυση της αντρικής ατάκας, έκανες ένα σετ κοιλιακών), παίρνω την πρωτοβουλία να τον αποκωδικοποιήσω. Πίστεψε με, μιλάμε για έτη έρευνας και πίστεψε με, ακόμα και η πιο έξυπνη γυναίκα έχει πέσει κάποτε θύμα μιας τέτοιας ατάκας:

1. Η ατάκα «Δεν ψάχνω για σχέση αυτή την περίοδο»
Το νόημα: Δεν θα κάνω το λάθος που κάνει το φύλο μου, θα το αναλύσω σε 3 λέξεις: Θέλει μόνο σεξ! Έχεις ακούσει για κάτι παραλίες στη Νότια Αφρική που δεν έχουν βάλει προστατευτικό τείχος από σύρμα για τους καρχαρίες και έχουν τη σήμανση «Κολυμπάτε με δική σας ευθύνη»; Εεε, σκέψου κάτι ανάλογο!

2. Η ατάκα «Με τη σύζυγό μου έχουμε πρακτικά χωρίσει»
Το νόημα: «Έχω βαρεθεί τον γάμο μου αλλά δεν πρόκειται να αφήσω το στεφάνι μου».

3. Η ατάκα “Είσαι μια πολύ καλή φίλη”, Παραλλαγή : “Είσαι πολύ σημαντική για εμένα”
Το νόημα: «Δεν σε βλέπω ερωτικά, αλλά επειδή σε συμπαθώ δεν θέλω να είμαι τελείως ωμός μαζί σου».

4. Η ατάκα «Είναι και η οικονομική κρίση…»
Το νόημα: Εδώ θα πρέπει να σταθούμε λίγο γιατί δυστυχώς όντως έχουμε οικονομική κρίση. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, γιατί μπορεί η κατάσταση της οικονομίας να αποτελεί μια καλή δικαιολογία για τον άνεργο να θέλει να μείνει δια βίου άεργος. Το ζήτημα είναι λεπτό, οπότε το αφήνω στην κριτική σου ικανότητα.5. Η ατάκα Το ύψος μου είναι …1,73 (αν είναι 1,65), 1,80 (αν είναι 1,73), 1,85 (αν είναι 1,75) και οι υπόλοιποι δεν χρειάζονται να λένε ψέματα *
Το νόημα: Θα πάρω το μέρος των αντρών εδώ, γιατί όλες οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ύψος 1,65 είτε είναι 1,55, 1,58, 1,60, 1,63 κι εκείνες γύρω στο 1,68-1,70 λένε 1,75. Το ατού των γυναικών είναι πως φορούν συνήθως τακούνια 8-12 πόντους οπότε χρησιμοποιούν τη στρατηγική της οφθαλμαπάτης.

6. Η ατάκα «Σε αγαπώ»
Το νόημα: Αν το λέει φορώντας τα ρούχα του, το εννοεί . Αν το λέει πρώτη φορά δίχως τα ρούχα του κι ειδικά μετά από μια φοβερή περιποίηση σου υπάρχει μία πιθανότητα να μιλάει ο μετα-οργασμικός εγκέφαλος. Μην είσαι αυστηρή, ντύσε τον και περίμενε…

7. Η ατάκα «Συγγνώμη»
Το νόημα: Το πιο πονηρό χαρτί στα χέρια των αντρών. Υπάρχουν 2 ενδεχόμενα: είτε το εννοεί, οπότε συγχώρεσέ τον, είτε έχει κουραστεί τόσο από τη διαφωνία σας (και την γκρίνια σου) που ζητά συγγνώμη για να τερματίσει τη συζήτηση. Προσωπικά, θα έδινα τόπο στην οργή για την προσπάθεια, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να ζητάει κάποιος συγχώρεση.

8. Η ατάκα «Χρειάζομαι χώρο»
Το νόημα: Πνίγηκε, καταπιέστηκε, κουράστηκε. Δεκτό! Επειδή όμως το «χρειάζομαι χώρο» δεν βάζει τελεία στη σχέση, καλύτερα να τη βάλεις εσύ. Δύσκολα θα επιστρέψει από το ευάερο κι ευήλιο περιβάλλον στο καμαρούλα μια σταλιά, 2 x 3.9. Η ατάκα «Μπορούμε να μείνουμε δυο καλοί φίλοι»
Το νόημα: «Μπορούμε να είμαστε sex buddies, φίλοι με προνόμια, φίλοι που περνούν καλά» Ποτέ το υπογράφω, δεν μπορεί ο πρώην δεσμός να γίνει κολλητό φιλαράκι, ποτέ λέμε.

10. Η ατάκα «Είσαι πολύ καλή για εμένα»
Το νόημα: Σε εκτιμά, σε λατρεύει σαν την Παναγιά, αλλά δεν σε βλέπει ερωτικά πια. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!
Πιστεύω πως ήμουν αρκετά ειλικρινής απέναντι σας….

Check Also

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τα Χριστούγεννα……

Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *