Αρχική / ----------SLIDER / Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά για ιδιωτικό νοσοκομείο: Πρέπει να τους πληρώνεις μόνο και όποιος πεθάνει, πέθανε…..


Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά για ιδιωτικό νοσοκομείο: Πρέπει να τους πληρώνεις μόνο και όποιος πεθάνει, πέθανε…..

Την έντονη ενόχλησή της για όσα βίωσε πρόσφατα σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων, το οποίο επισκέφθηκε τόσο για την μητέρα της, όσο και για την ίδια, εξέφρασε μέσω των social media η Χριστίνα Παππά.

 

Η γνωστή ηθοποιός, μέσα από βίντεο που ανέβασε ως story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιέγραψε όσα κλήθηκε να αντιμετωπίσει πριν από 15 περίπου ημέρες, όταν η μητέρα της ανέβασε υψηλή πίεση, αλλά και πιο πρόσφατα, όταν βρέθηκε και η ίδια σε αντίστοιχη θέση.  Όπως εξηγεί, παρά το μεγάλο ποσό που δόθηκε στην περίπτωση της μητέρας της, όταν της δόθηκε εξιτήριο για να αποχωρήσει οι θεράποντες ιατροί την παρέπεμψαν σε… άλλο γιατρό, ενώ στη δική της περίπτωση χρειάστηκε να περιμένει αρκετή ώρα προκειμένου να εξυπηρετηθεί, παρά το γεγονός ότι η κατάστασή της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έκτακτη.Χριστίνα Παππά: Πληρώσαμε 2.000 ευρώ για 24 ώρες

«Πριν από 15 ημέρες κοιμόμουν, πέντε και μισή το πρωί άκουσα μες στον ύπνο μου τη μητέρα μου “βοήθεια, βοήθεια!”. Νόμιζα ότι είχε πέσει γιατί έχει ένα πρόβλημα με τη μέση της, τελικά είχε 23 πίεση. Την πήγα σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων. Την βάζουν μέσα για 24 ώρες, της κάνουν όλες τις εξετάσεις και πληρώνουμε 2.000 ευρώ για 24 ώρες. Φεύγοντας λέω στον καρδιολόγο: “Της δώσατε φάρμακο;” “Όχι λέει, να πάτε στον παθολόγο”. “Συγγνώμη, πληρώσαμε 2000 για να πάει σε άλλον γιατρό;”», ανέφερε αρχικά ενοχλημένη η Χριστίνα Παππά. «Σήμερα πήγα εγώ, αφού τις τελευταίες μέρες μου ανέβηκε η πίεση λόγω στεναχώριας. Τους ζητάω μια εξέταση γρήγορη περιμένω, περιμένω… τίποτα. Δηλαδή, αν δεν ήταν έκτακτο, με τόση υψηλή πίεση, τι θα έπρεπε, να με αφήσετε να πεθάνω; Δεν τους ενδιαφέρει, πρέπει να τους πληρώνεις μόνο και όποιος πεθάνει, πέθανε», συνέχισε η ίδια.

 «Κοιτάζουν μόνο να σου πάρουν τα χρήματα και τίποτα άλλο! Αδιάφοροι, μόνο χρήμα βλέπουν και τίποτα άλλο. Κάποια στιγμή τους λέω “Έχουν περάσει 20 λεπτά, τι γίνεται;”. Ένας υπάλληλος σήκωσε τη φωνή του, και βεβαίως του απάντησα όπως έπρεπε, ο κόσμος πίσω μου που περίμενε φώναζε “Μπράβο, πες τα!”. Και να τα πω, δεν ιδρώνει το αυτί τους», πρόσθεσε στα σχόλια του βίντεο που ανάρτησε η Χριστίνα Παππά.Check Also

Παράδεισος Κυριών: Έτσι θα μάθει η Αμαλία ποια είναι η μητέρα της…..

Κι όμως, η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης, πλησιάζει. Φαίνεται πως η Αμαλία θα μάθει την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *