Αρχική / ----------SLIDER / Τι να κάνεις όταν σε αντιπαθούν οι φίλες της


Τι να κάνεις όταν σε αντιπαθούν οι φίλες της

Όταν το crew της σου γίνεται εμπόδιο.
Ένα «άτυπο» ρητό λέει πως όταν έχεις σχέση μαζί της, αυτόματα έχεις και με τις φίλες της. Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Οι γυναίκες της ζωής της θα σε περάσουν από σκανάρισμα, όσο κι αν προσπαθήσεις να το αποφύγεις. Κάποια ή κάποιες θα πιαστούν από κάτι αρνητικό, το οποίο δικαίως ή αδίκως- εσύ ξέρεις- θα σε βάλει αυτομάτως στο στόχαστρο. ‘Η απλά, δε θα σε γουστάρουν είτε γιατί συμπαθούν πολύ τον πρώην, είτε θεωρούν ότι της αξίζει κάτι καλύτερο από σένα. Όπως και να ‘χει, είναι μία κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς. Κάνε τα παρακάτω και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος θα βγεις και κερδισμένος.
Περίπτωση 1η: Σου μιλάνε απότομα
Το πρώτο πράγμα που καλείσαι να κάνεις είναι να αντιληφθείς για το αν πρόκειται για πείραγμα ή όχι. Γιατί καλώς ή κακώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κακή αίσθηση του χιούμορ. Που πιστεύουν ότι το «trash talk» βοηθά στο να αναπτύξεις οικειότητα, ενώ στην ουσία το μόνο που συμβαίνει είναι να δημιουργήσεις αντιπάθειες. Μέσα στους ανθρώπους που έχουν τέτοιες εσφαλμένες πεποιθήσεις, υπάρχουν και γυναίκες. Το χειρότερο σενάριο τις θέλει να μην χάσουν λεπτό στο να σε μειώσουν, από την πρώτη στιγμή που θα σε γνωρίσουν.
Πώς το αντιμετωπίζεις: Μην την ανακατέψεις. Διαχειρίσου το μόνος σου με ψυχραιμία κι άνεση. Ωστόσο, η κατάσταση επιβάλλει να μην αφήνεις κανέναν να σε προσβάλλει ακόμη και αν «αυτός» είναι γυναίκα. Πολλές φορές, όσο πιο γρήγορα και ξεκάθαρα χειρίζεσαι τις καταστάσεις σαν και αυτή, τόσο πιο γρήγορα κερδίζεις τον σεβασμό των άλλων. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σου μιλήσουν απότομα, θα σε ειρωνευτούν και γενικά θα προσπαθήσουν να σε μειώσουν σκόπιμα, μην κάνεις επ’ ουδενί το ίδιο.
Περίπτωση 2η: Τους αρέσει να σε προκαλούν
Είναι όλες αυτές οι αναφορές που κάνουν οι φίλες της στις συζητήσεις μπροστά σου και που φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίες. Είναι όλες προμελετημένες και έχουν ένα στόχο: να σε εκνευρίσουν και να σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να πέσεις στην «παγίδα». Όταν φέρνουν σε θέμα συζήτησης το εστιατόριο που βγήκε ραντεβού με έναν τύπο από το Facebook ή αναφέρουν τις διακοπές με τον πρώην της, το πιο πιθανό είναι να σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Αυτές είναι οι φίλες της. Άτομα που ξέρουν που να χτυπήσουν και που έχουν ήδη προβλέψει τις αντιδράσεις σου.
Πώς το αντιμετωπίζεις: Αδιαφορία. Θυμήσου πως είσαι εκεί από επιλογή σου και για εκείνη. Όχι για τις φίλες της.
Περίπτωση 3η: Η φίλη σε πικάρει γιατί σε γουστάρει
Είναι εκείνη η περίπτωση που καμία γυναίκα δεν θέλει να σκέφτεται: ότι κάποια από τις φίλες της σε ποθεί κρυφά. Ίσως όχι γιατί «της κάνεις», αλλά γιατί βλέπει ότι η φιλενάδα της περνάει καλά δίπλα σου. Αλλά μικρή σημασία έχει το «γιατί». Πώς αντιδρά λοιπόν σε σένα; Με ένταση, αλλοπρόσαλλα, περίεργα, ενοχλητικά. Όλα τα σενάρια από τη ζωή είναι βγαλμένα, μη νομίζεις.
Πώς το αντιμετωπίζεις: Αρχικά συγκρατώντας τις ορμές σου. Είναι κανόνας: ΔΕ μπλέκεις. Και όχι, δεν αποκαλύπτεις στο κορίτσι σου τις υποψίες. Απλά κάθε φορά που είστε μαζί και είναι παρούσα, φρόντισε να δηλώνεις με τον τρόπο σου για ποια «χτυπάει» η καρδιά σου.

Check Also

Είναι το κάπνισμα πάλι στιλάτο; Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς τα τσιγάρα γίνονται τάση στις πασαρέλες….

Είναι μια πραγματικότητα. Παρά την πολυετή εκστρατεία κατά του καπνίσματος, φαίνεται ότι τα τσιγάρα ανακτούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *