Αρχική / ----------SLIDER / The Bachelor: Έρχεται με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο


The Bachelor: Έρχεται με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο

Το «The Bachelor» είναι από τα προγράμματα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το reality έρχεται στις οθόνες μας από τον ΑΝΤ1 σε λίγο καιρό χωρίς ωστόσο να έχει γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας.
Όπως ειπώθηκε στο πρωινό του ΑΝΤ1 παρουσιαστή του «Bachelor» θα είναι ο Χάρης Χριστόπουλος. Ο φωτογράφος μόδας που έγινε γνωστός ως κριτής σε reality μόδας έχει ιδιαίτερο χιούμορ και φαρμακερές ατάκες. Μάλιστα ο ρόλος του δε θα είναι απλά να παρουσιάζει αλλά και να συμβουλεύει τις κοπέλες που διεκδικούν τον εργένη.

Όσον αφορά το κόνσεπτ του παιχνιδιού, 25 γυναίκες θα διεκδικήσουν τον εργένη. Οι γυναίκες θα μένουν μαζί και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ο εργένης θα συναντιέται μαζί τους είτε ομαδικά είτε ατομικά και θα δίνει σε όποια του αρέσει ένα τριαντάφυλλο.
Στο τέλος θα μείνει μία για τον εργένη, ο οποίος σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν έχει βρεθεί ακόμη. Όπως σημειώθηκε είχε γίνει πρόταση στο νικητή του Survivor ωστόσο δεν προχώρησε η συνεργασία.

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js