Αρχική / ----------SLIDER / Τα πρησμένα χείλη και τα τσιτωμένα ζυγωματικά ….


Τα πρησμένα χείλη και τα τσιτωμένα ζυγωματικά ….

Για να μην φέρω σε δύσκολη θέση της αγαπημένες μου Ελληνίδες χρησιμοποιώ φωτό της πανέμορφης – κάποτε – Μέλανι Γκρίφιθ. κόρη της ηθοποιού Τίπι Χέντρεν και πρώην σύζυγο του Αντόνιο Μπαντέρας.

Αν με ρωτήσει κανείς τη γνώμη μου θα πω, πως όπως νοιώθει κανείς καλύτερα. Αν νοιώθουν οι ηθοποιοί πως χθες υποδύονταν την κόρη ή το γιο και σήμερα τους καλούν να παίξουν την μητέρα ή τον πατέρα και αύριο τη γιαγιά ή τον παππού και νομίζουν πως κάνοντας μια διορθωτική επέμβαση θα καταφέρουν να πείσουν πως κέρδισαν κάποιες δεκαετίες τότε…. “It’s Up To You” που λέει κι ο Rick Nelson.

 

Υπάρχει όμως και μια άλλη παράμετρος που πρέπει να προσέξουν.
Οι φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες που κατακλύζουν το διαδίκτυο και μαρτυράνε τόσο τις χρονολογίες που όσο και να τις αμφισβητούν κάποιοι τις θυμόνται, τα έργα που έχουν συμμετάσχει που έχουν ημερομηνίες και που όσο και να ισχυρίζονται πως ξεκίνησαν από την ηλικία των 15 ετών -πάλι τα κουκιά δεν βγαίνουν – έπρεπε ηλικιακά στην ταινία να διασχίζουν τον πέμπτο χρόνο της ζωής τους…Υπάρχει βέβαια και η ντομπροσύνη που έχοντας το θάρρος της γνώμης τους ορισμένοι παραδέχονται πως έχουν κάνει διορθωτικές γιατί έτσι τους αρέσει. Τους βγάζω το καπέλο.
Εσείς όμως, που έχοντας το μέτωπο να «φαρδαίνει» χρόνο με το χρόνο φτάνοντας στην κορφή της κεφαλής και τα φρύδια να ανασηκώνονται με μια απορία σε δυσθεώρητο ύψος μην διατείνεστε πως «αφήνεται το χρόνο να σας σεβαστεί» χαλάτε την εικόνα που είχαμε για εσάς, δεν μασάμε….
Και η ηλικία είναι το κέρδος του κάθε ανθρώπου και οι ρυτίδες που είναι εμπειρίες ζωής είναι πολύτιμες…..

 

Check Also

Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της….

Μέσα από βίντεο το Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της, τον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js