Αρχική / ----------SLIDER / Όσα πρέπει να αποφύγεις να ρωτήσεις στο πρώτο ραντεβού….


Όσα πρέπει να αποφύγεις να ρωτήσεις στο πρώτο ραντεβού….

Και τι μπορείς να ρωτήσεις στη θέση τους!
Το πρώτο ραντεβού πλησιάζει και αναρωτιέσαι «τι να μην πω στο πρώτο ραντεβού;». Πράγματι, όλοι σου προτείνουν τι να πεις, αλλά κανείς δε σε έχει συμβουλέψει τι να μην πεις.
Γι ’αυτό, αν θέλεις έναν ολοκληρωμένο οδηγό «επιβίωσης» για το πρώτο ραντεβού, μάθε για όλα αυτά που καλό θα ήταν να μη συζητήσεις, σύμφωνα με δύο relationship experts, την συγγραφέα του Playing with Matches, Hannah Orenstein και τον συνιδρυτή της εταιρείας Double Trust Dating, Jonathan Bennet.
Ρώτα: Τι έκανες το σαββατοκύριακο;
«Αν ρωτήσεις κάποιον ποια είναι τα χόμπι του, μάλλον, δεν θα ξέρει τι να απαντήσει», λέει η Orenstein. Ακόμα κι αν πηγαίνει για τρέξιμο, μαθαίνει σκάκι ή του αρέσει να μαγειρεύει, ενδεχομένως αυτά δεν θα τα θεωρήσει καν χόμπι, οπότε αν θέσεις λάθος την ερώτηση θα χάσεις σημαντικές πληροφορίες».

Μη ρωτήσεις: Πώς ήταν η πρώην σου;
«Δεν θέλεις πραγματικά να μιλήσετε για προηγούμενες σχέσεις στο πρώτο ραντεβού. Αυτό το ραντεβού, άλλωστε, αφορά εσένα» τονίζει ο Bennet, συν-ιδρυτής της εταιρείας Double Trust Dating. «Στην πραγματικότητα, αν το date σου μιλά για κάποια προηγούμενη σχέση στο πρώτο ραντεβού, σημαίνει πως δεν την έχει ξεπεράσει» προσθέτει.
Ρώτα: Έχεις κανονίσει κάτι για το καλοκαίρι;
«Επιφανειακά μιλώντας, αυτό θα σου δώσει μια γενική εικόνα για το πώς του αρέσει να περνά το χρόνο του» λέει η Orenstein. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι του αρέσει η πεζοπορία με φίλους ή ότι προτιμά το camping. «Εκτός, όμως, από αυτό μπορεί να ανακαλύψεις και κάποια πιθανή αλλαγή που θα έρθει στο μέλλον, όπως ότι σκοπεύει να μετακομίσει» εξηγεί.

Μη ρωτήσεις: Περνάς καλά;
Aν πιστεύεις πως το ραντεβού σου βαριέται ή δεν ενδιαφέρεται, θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να κάνεις τη συνάντηση σας πιο διασκεδαστική», λέει ο Bennet. Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο από τη γλώσσα του σώματος αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά ή όχι. Αν θεωρείς ότι δεν περνά καλά, μη το πάρεις προσωπικά.
Ρώτα: Σου αρέσει η δουλειά σου;
«Αν έχετε κάνει ήδη λίγο διαδικτυακό chat είναι πιθανό να γνωρίζεις ήδη τι δουλειά κάνει, αλλά αυτή η ερώτηση πάει ένα βήμα παραπέρα και θα σου δώσει απάντηση για το τι του αρέσει να κάνει» λέει η Orenstein. «Ίσως απλά σκοτώνει το χρόνο του μέχρι να μπορεί να ταξιδέψει τον κόσμο ή να γράψει ένα βιβλίο».

Μη ρωτήσεις: Βγαίνεις με κάποια άλλη;
«Φυσικά και θα πρέπει να το γνωρίζεις αυτό αν τα πράγματα σοβαρέψουν, αλλά στο πρώτο ραντεβού, ο υποψήφιος παρτενέρ σου μπορεί να έχει κι άλλες επιλογές» λέει ο Bennett. «Ρωτώντας κάτι τέτοιο θα ακουστείς απαιτητική και σαν κάποια που στο μέλλον θα είναι αρκετά χειριστική» συμπληρώνει.Check Also

Τεστ ΠΑΠ: Στάλθηκαν τα πρώτα SMS για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Τα πρώτα SMS που ενημερώνουν τις γυναίκες που δικαιούνται δωρεάν τεστ ΠΑΠ εστάλησαν την Δευτέρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *