Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Γιώργος Τράγκας: «Θα στα δώσω μωρή τα λεφτά, αλλά το πόδι σου δεν θα το ξαναπατήσεις εδώ»


Γιώργος Τράγκας: «Θα στα δώσω μωρή τα λεφτά, αλλά το πόδι σου δεν θα το ξαναπατήσεις εδώ»

Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Τράγκας ήταν στην ιστορία που αφηγήθηκε, σχετικά με την παλαιότερη συνεργασία τους, η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη η οποία βρέθηκε καλεσμένη πλατό της εκπομπής T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Δευτέρας.


Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος δήλωσε πως «συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Τράγκα, όταν ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής του στο Star. Αφού τελείωσε η εκπομπή μας είχε πει να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε. Παιδιά λέει δεν θα σας πληρώσω τώρα γιατί τα λεφτά τα έχω βάλει στην τράπεζα και δεν μπορώ να σας τα δώσω».

«Η εκπομπή είχε τελειώσει για τη σεζόν, ήταν καλοκαίρι και θα πηγαίναμε ο καθένας τις διακοπές του. Δεν βλέπεις μου λέει, κανείς δεν διαμαρτύρεται, μόνο εσύ. Και του λέω, αν διαμαρτυρηθούν τα παιδάκια αυτά, δεν πρόκειται να ξαναβρούν δουλειά. Εγώ θα διαμαρτυρηθώ του λέω και εάν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου τώρα σε μετρητά, θα πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας. Πετάγεται από το γραφείο, πετάει την καρέκλα και έρχεται κατά πάνω μου, με σπρώχνει και πάει να σηκώσει το χέρι του. Μπαίνουν οι συνάδελφοι στη μέση», είπε η Αφροδίτη Υψηλάντη για το περιστατικό».


«Θα στα δώσω μωρή αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ» συμπλήρωσε, σε έντονο ύφος, η Αφροδίτη Υψηλάντη στην ενημερωτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha.

Check Also

Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες ….

Τα ζώδια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένοι ηγέτες είναι τέσσερα. Eίναι παθιασμένα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *