Αρχική / ----------SLIDER / Μυστήριο με το ζευγάρι Καραβάτου – Κατσούλη….


Μυστήριο με το ζευγάρι Καραβάτου – Κατσούλη….

Πρωτοφανές μυστήριο για το ζευγάρι Καραβάτου Κατσούλη. Υπάρχουν δύο κρίσιμες και απλές ταυτόχρονα εκδοχές – πληροφορίες που ελέγχονται βεβαίως από την στιγμή που το αγαπημένο ζευγάρι δηλώνει με την Κατερίνα κυρίως μπροστά στις κάμερες, πως η υγεία είναι κάτι πολύ προσωπικό!
Όμως είναι πρωτοφανές ένα ζευγάρι ν’ αντιμετωπίζει εναλλάξ προβλήματα που δεν μπορεί να κρύψει αφού αναγκάζεται να απέχει από τον τηλεοπτικό αέρα και μάλιστα αρκετές φορές και για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Ποτέ άλλοτε, κανένα από τα γνωστά τηλεοπτικά ζευγάρια, δεν έτυχε να έχει αποχή ούτε μιας…μέρας σε πολλές περιπτώσεις.
Και οι δύο λείπουν ασυνήθιστα τακτικά για τηλεοπτικά δεδομένα, από την εκπομπή τους. Το πρώτο που ακούγεται είναι το ενδεχόμενο σοβαρού προβλήματος υγείας. Το άλλο;
Οι…εναλλάξ απουσίες των δύο παρουσιαστών από το πρωινό του καναλιού δεν θεωρούνται τυχαίες και κατά τα φαινόμενα και τις πληροφορίες, δεν είναι. Εκτός από προβλήματα υγείας που οδήγησαν σε κάποιες απ’ αυτές, η αλήθεια φαίνεται να μην αποκαλύπτεται προς το παρόν.
Η δυσαρέσκεια του καναλιού προς το ζευγάρι προέκυψε έπειτα από τα γνωστά δύο λάθη που έκαναν σε σύντομο χρονικά διάστημα και για τα οποία αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγνώμη δημόσια. Η συγνώμη δεν πηγαίνει πάντα πακέτο με την…συγχώρεση όπως ξέρουμε!
Όμως δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Είναι και αρκετά πιο ξεκάθαρο και αφορά στην απόδοση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και έχει να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης! Μα, για να λέμε και τις αλήθειες είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια παρουσιαστών.Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *