Αρχική / ----SLIDER / Μην βαράτε άλλο ρε…..


Μην βαράτε άλλο ρε…..

Οι υπέρμαχοι της κουλτούρας, (κουλτούρα να φύγουμε που έλεγε ο αείμνηστος Χάρρυ Κλιν), χλευάζουν τους «ταπεινούς» εργάτες της τέχνης, (πολλές φορές τους λένε και μέτριους), όταν βρίσκουν δουλειά σε τηλεοπτικές σειρές.
Μέσα μου, εδώ και χρόνια, έχω μια αμφιβολία. Τους χλευάζουν γιατί είναι τόσο πια «ανωτέρου επιπέδου» ή ζηλεύουν που ποτέ μα ποτέ δεν τους έγινε μια ανάλογη πρόταση;
Σε συνεντεύξεις του τελευταίου καιρού είδα και άκουσα πόσοι ΔΕΝ δέχτηκαν να συμμετέχουν στις Άγριες Μέλισσες και είδα τη ζήλεια να τους κρυφοκαίει ….
Κανείς δεν σκέφτηκε πως ο Δούκας Σεβαστός, Ο Λεωνίδας Κακούρης κατά κόσμον, είναι στο μυαλό των παλαιότερων ο Τίμος Δράκος με μητριά την εισαγγελέα Βίρνα Δράκου στην ιστορική «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.
Ναι, την Βίρνα Δράκου, την Ανέτ στις «Μέλισσες», την Μάρμω στους «Πανθέους», την Ιουλία στο «Σπίτι της Έμμας», την ανάδοχη μητέρα στην «Λένη» την υπέροχη Κάτια Δανδουλάκη που έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο μα ποτέ δεν αρνήθηκε την μικρή οθόνη την οποίαν, όπως έχει πει κατά καιρούς στις συνεντεύξεις της, την υπηρέτησε με την ίδια αγάπη για την τέχνη του θεάτρου ή του κινηματογράφου….
Αν δεν υπήρχε ο Βαρτάνης του «Άγνωστου Πολέμου» ο Άγγελος Αντωνόπουλος ίσως δεν θα είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το τεράστιο ταλέντο του στη σκηνή του θεάτρου.

«Οι Μεν και οι Δεν»  και τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» έφεραν στο σαλόνι μας τον ξεχωριστό Στέλιο Μάινα…
Ίσως ακόμα, ο Τάσος Νούσιας, η Γιούλικα Σκαφίδα και 83 ακόμα ηθοποιοί να έγιναν οικείοι με την υπερπαραγωγή «Το Νησί» στην πιο πρόσφατη τηλεοπτική ιστορία.
Μην βαράτε λοιπόν την τηλεόραση. Έδωσε παντεσπάνι σε πολλούς από εσάς που, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ίσως εκτός της μαμάς, του μπαμπά, της νονάς και κάποιας μακρινής θείας απ’ το χωριό, να μην σας είχε ακούσει κανείς…..Check Also

Φθινόπωρο: Ποιες εργασίες πρέπει να γίνουν στο σπίτι;

Το φθινόπωρο έφθασε και το σπίτι μας πρέπει να βγάλει τα “καλοκαιρινά” του και να …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *