Αρχική / ----------SLIDER / Λάκης Λαζόπουλος: «Η Μιμή Ντενίση έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση»


Λάκης Λαζόπουλος: «Η Μιμή Ντενίση έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση»

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει τη φράση που είπε η Μιμή Ντενίση πως η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα έπρεπε να πάει στα βραβεία Όσκαρ και τα λόγια του είναι κάτι παραπάνω από αιχμηρά.


«Έκανε αυτή την ταινία και ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει. Δεν είναι φυσιολογικό ότι δεν πήγε το «Σμύρνη μου αγαπημένη» στα Όσκαρ. Το καταλαβαίνετε όλοι αυτό έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν τη «Σμύρνη» στα Όσκαρ.

Το να έχει ένα φαλακρός τη φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει την απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.


“Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη”, λέει ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Είδατε τι ευγενική σάτιρα κάνω; Είδατε πόσο ευγενικά της τα λέω; Δεν είναι όπως παλιά που έλεγα ότι το τρένο παίζει καλύτερα. Δεν λέμε τέτοια πράγματα τώρα. Αποκαταστάθηκε κάπως η σχέση μας, δεν υπάρχει αυτή η παλιά ψυχρανσία», κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Check Also

Το αιφνιδιαστικό τέλος του Έρωτα Φυγά…..

Κόβεται στα επόμενα 50 επεισόδια η σειρά που αγάπησε το κοινό. Ο Έρωτας φυγάς δεν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *