Αρχική / ----------SLIDER / Κατά το Φενγκ Σουί τι κάνει κακό στην υγεία στο σπίτι;


Κατά το Φενγκ Σουί τι κάνει κακό στην υγεία στο σπίτι;

Το Φενγκ Σουί στο σπίτι σας δεν επηρεάζει μόνο την σταδιοδρομία και τον πλούτο αλλά και την υγεία των κατοίκων.
Στη σημερινή εποχή όλο και περισσότεροι άνθρωποι βάζουν τις ηλεκτρονικές συσκευές όπως την τηλεόραση, τον υπολογιστή και το στερεοφωνικό στο υπνοδωμάτιο για μια πιο άνετη ζωή. Δυστυχώς αυτό είναι πολύ άσχημο στο Φενγκ Σουί διότι ένα υπνοδωμάτιο με πολλές ηλεκτρονικές συσκευές θεωρείται ως ένα «πύρινο δωμάτιο». Από την πλευρά της επιστήμης, η ακτινοβολία από τις ηλεκτρονικές συσκευές βλάπτει την ανθρώπινη υγεία. Ιδιαίτερα όταν η τηλεόραση βρίσκεται απέναντι από το κρεβάτι θεωρείται πολύ αρνητικό. Στην Κινεζική Ιατρική, τα πόδια θεωρούνται ως η δεύτερη καρδιά των ανθρώπων. Μια συσκευή που εκπέμπει ακτινοβολία προς τα πόδια μέρα με την ημέρα έχει πολύ σοβαρές συνέπειες στην υγεία και ιδιαίτερα στην κυκλοφορία του αίματος. Καλύτερα να μην βάζετε ηλεκτρονικές συσκευές στο υπνοδωμάτιο σας και αν θέλετε την τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο για να απολαμβάνετε ταινίες πριν κοιμηθείτε, μην την τοποθετείτε απέναντι από το κρεβάτι.
Πολλοί νέοι προτιμούν τα υπνοδωμάτια με τουαλέτα. Αυτό δεν είναι κακό αλλά πρέπει να προσέξουν. Η τουαλέτα κατά το Φενγκ Σουί ανήκει στο «νερό», που προκαλεί εύκολα δυσφορία στη μέση και στα νεφρά. Οι περισσότερες τουαλέτες δεν έχουν παράθυρα και έτσι με το πέρασμα του χρόνου δημιουργείται υγρασία. Αν η είσοδος της τουαλέτας σημαδεύει το κρεβάτι, χειροτερεύει την ποιότητα του αέρα και επιβραδύνει την αποτοξίνωση των νεφρών. Μπορείτε να βάλετε μερικά πλατύφυλλα φυτά στην τουαλέτα για να μειώσετε την αρνητική επίδραση.
Το πιστεύετε ότι το υπνοδωμάτιο των αυτοκρατόρων στην αρχαία Κίνα δεν ξεπερνούσε τα 20 τετραγωνικά μέτρα; Και αφού δεν είχαν το πρόβλημα της υψηλής τιμής των σπιτιών όπως εμείς, γιατί δεν είχαν μεγαλύτερο; Διότι η θεωρία του Φενγκ Σουί λέει ότι σε ένα μεγάλο δωμάτιο με λίγους κατοίκους δεν διατηρείται η «ενέργεια». Το σώμα του ανθρώπου κάθε στιγμή εκπέμπει ενέργεια και ένα μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο ‘κοστίζει’ περισσότερη. Επιπλέον ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο προκαλεί αδυναμία του ανοσοποιητικού συστήματος λόγω υπερβολικής κατανάλωσης της προσωπικής ενέργειας. Ένα υπνοδωμάτιο 10 ή 20 τετραγωνικών μέτρων αντιθέτως είναι κατάλληλο.
Όσον αφορά τα φωτιστικά που τοποθετούμε στο ταβάνι, θεωρείται αρνητικό κάθε πρωί κανείς με την πρώτη ματιά να βλέπει ένα βαρύ πολυέλαιο. Φαίνεται ότι αυξάνει την ψυχολογική πίεση, επηρεάζει το ενδοκρινικό σύστημα και το βράδυ μπορεί να οδηγήσει σε εφιάλτες, αϋπνία και δυσφορία του αναπνευστικού συστήματος. Αν θέλετε να βάλετε κάποια φωτιστικά, καλύτερα να διαλέξετε ένα φωτιστικό δαπέδου ή ένα επιτραπέζιο φωτιστικό με απαλό φως.
Πολλές φορές ακόμα και αν γνωρίζετε το Φενγκ Σουί, μπορεί να αισθανθείτε πιο άνετα στο δωμάτιο αφού αλλάξετε μερικά διακοσμητικά. Στο Φενγκ Σουί οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε άβολα προσωπικά, αποτελεί ταμπού.
Πηγή :simplelife

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *