Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Η παράξενη λεπτομέρεια που είχαν όλα τα παπούτσια της Jackie Kennedy….


Η παράξενη λεπτομέρεια που είχαν όλα τα παπούτσια της Jackie Kennedy….
Στην αυτοβιογραφία της με τίτλο Jackie’s Girl: My Life with the Kennedy Family που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η Kathy McKeon που υπήρξε προσωπική βοηθός της Jackie από το 1964 ως το 1977 και έμενε στο διαμέρισμά της στην 5η Λεωφόρο, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το εκλεκτικό γούστο της.

Η συρόμενη ντουλάπα του δωματίου ήταν γεμάτη με τα καθημερινά της ρούχα, όλα οργανωμένα με βάση το χρώμα“, γράφει. “Ποτέ δεν είχα ξαναδεί μια τόσο εντυπωσιακή συλλογή παπουτσιών. Ψηλές μπότες, γόβες σε όλα τα χρώματα και αθλητικά για πρωινό τρέξιμο“.

Ωστόσο, η πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια βρισκόταν στις σόλες των παπουτσιών. ” Σε όλα, η μία σόλα ήταν ψηλότερη κατά 1/4 της ίντσας, προφανώς επειδή το ένα της πόδι ήταν ελάχιστα πιο κοντό από το άλλο. Κανείς ποτέ δε θα το μάντευε“.

Πράγματι, η συγκεκριμένη λεπτομέρεια δεν ήταν γνωστή ακόμα και σε φανατικούς θαυμαστές και κατόχους προσωπικών της αντικειμένων. Και καθώς το ένα τέταρτο της ίντσας είναι μικρότερο από έναν κόκκο ρυζιού, είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πώς η ίδια η McKeon το παρατήρησε.
Πηγή: madamefigaroCheck Also

Προσοχή: Έρχεται ο πρώτος μίνι καύσωνας!

Η θερμοκρασία θα βρεθεί από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες σε διαρκή άνοδο, ενώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *