Αρχική / ----------SLIDER / Η μονογαμία καταρρέει στις μέρες μας, σύμφωνα με νέα έρευνα


Η μονογαμία καταρρέει στις μέρες μας, σύμφωνα με νέα έρευνα

Άσχημα νέα για τους άντρες με σχέση πάνω από έναν χρόνο.
Σε περίπτωση που είχες τρομερή άρνηση να δεις την πραγματικότητα καθαρά μέχρι τώρα, μάθε ότι οι γυναίκες δεν είναι (ούτε αυτές, όπως ήθελες να πιστεύεις) μονογαμικά όντα.Κι αυτό επιβεβαιώνεται από μία έρευνα του πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον που δημοσιεύτηκε στο British Medical Journal Open και αναφέρει πως οι γυναίκες αρχίζουν και βρίσκουν εξαιρετικά βαρετή την ερωτική τους ζωή μετά από 12 μήνες σχέσης.
Στην έρευνα συμμετείχαν 11.508 γυναίκες με πολλά διαφορετικά status στις προσωπικές τους σχέσεις. Το 1/3 αυτών παραδέχτηκε το γεγονός του ολοένα και πιο μειωμένου ερωτικού ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο του συντρόφου τους, σε σχέση με το ξεκίνημα της γνωριμίας τους.
Και ένα από τα πιο ασφαλή συμπεράσματα που μπορεί να βγει από την όλη μελέτη είναι το αυταπόδεικτο: Οι γυναίκες είναι σε πολύ μικρό βαθμό προετοιμασμένες για τις μονογαμικού τύπου σχέσεις. Πιστεύουν ακράδαντα ότι το σεξ εντός μιας σχέσης μπορεί να γίνει σε πολύ μικρό διάστημα ανιαρό και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, μία ανοιχτού τύπου σχέση ίσως και να είναι η τάση της εποχής μας.
Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ελπίδες για να μην μπει ταφόπλακα στις σχέσεις που απαιτούν αποκλειστικότητα: Η δημιουργία ενδιαφέροντος γύρω από το σεξ, η δοκιμή νέων πραγμάτων και ο πειραματισμός είναι μια κάποια λύση. Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις λοιπόν.
Πηγή: Esquire

Check Also

Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της….

Μέσα από βίντεο το Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της, τον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js