Αρχική / ----------SLIDER / Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε χωρίς ρετούς και μακιγιάζ και κλείνει στόματα!


Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε χωρίς ρετούς και μακιγιάζ και κλείνει στόματα!

Για μία φωτογράφιση στην οποία ήταν αμακιγιάριστη και χωρίς ψηφιακή επεξεργασία των φωτογραφιών της πόζαρε η Μαρία Κορινθίου.

Η ιδέα έγινε πραγματικότητα στο περιοδικό People και ήρθε ως φυσικό επακόλουθο του μεγάλου ντόρου που είχε γίνει μετά την φωτογράφισή της στο Down Town.
H Μαρία δίνει επιπλέον μία συνέντευξη στη Βένια Καραγιάννη που απαντάει αφοπλιστικά σε όσους της επιτέθηκαν σχολιάζοντας την εμφάνισή της και την πιθανότητα να έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

Γιατί ανέβασες στο δικό σου Instagram την ίδια φωτογραφία αρετουσάριστη; Τι ήθελες να πεις με αυτό; Ήξερες άλλωστε ότι έτσι θα έριχνες λάδι στη φωτιά.
-Γιατί ο τρόπος που εκφράζονταν και μιλούσαν είχε μια ειρωνεία, ότι και καλά «η Κορινθίου δεν είναι αυτό που βλέπετε, μας δουλεύει». Γιατί να τους αφήσω να με θίγουν και να με ειρωνεύονται; Άλλωστε και όταν ανέβασα αυτή τη φωτό, είπαν ότι τα οπίσθιά μου είναι ψεύτικα.

Είναι «ψεύτικα»; Θέλω να πω, έχεις βάλει ε​νθέματα​;
-Εσύ που τα έπιασες, τι λες; Γιατί 15 χρόνια με τα ίδια οπίσθια με γνωρίζετε και με το ίδιο στήθος. Γιατί και για το στήθος έχω ακούσει ότι είναι ψεύτικο. Και για τη μύτη. Ε, λοιπόν, όχι. Δεν έχω κάνει καμία πλαστική επέμβαση.

 

 

 

Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *