Αρχική / ----------SLIDER / “Γυναίκα “single” . Αρχικά, και μόνο η λέξη “single” τρομάζει…..


“Γυναίκα “single” . Αρχικά, και μόνο η λέξη “single” τρομάζει…..

Έχεις ακούσει την παλιομοδίτικη άποψη, ότι πρέπει να παντρευτείς, για να είσαι μία, πραγματικά, ευτυχισμένη γυναίκα. Φυσικά, δεν ισχύει! Μια γυναίκα μπορεί να είναι ευτυχισμένη, είτε είναι μόνη είτε όχι! Έτσι, αν είσαι ελεύθερη, τώρα είναι η στιγμή να εστιάσεις στη ζωή σου και στην ευτυχία σου.Είσαι single γυναίκα; Ευκαιρία να εστιάσεις στον εαυτό σου.
Μάθε να είσαι μόνη με τον εαυτό σου. Περνάς περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου από οποιονδήποτε άλλο. Ένα κλειδί για να είσαι μία ευτυχισμένη γυναίκα είναι να νιώθεις άνετα με το να περνάς χρόνο μόνη σου με τον εαυτό σου, κατανοώντας ότι δε χρειάζεται πάντα να είσαι κοντά σε άλλους.

Γνώρισε τον εαυτό σου. Αγάπησε τον!
Βρες ένα νέο ενδιαφέρον ή χόμπι
Είσαι μόνη, άρα έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Τώρα είναι η στιγμή να αναπτύξεις τα δικά σου ενδιαφέροντα. Παρακολούθησε ότι σε κάνει ευτυχισμένη.
Μην αφήσεις την εργασία σου ή τους φίλους σου να σε επηρεάσουν σε κάτι που θέλεις να ξεκινήσεις. Επίλεξε αυτό που θα σου φέρει χαρά και θα σε γεμίσει.
Μπορείς να πάρεις ένα ποδήλατο, να ξεκινήσεις γιόγκα, να συμμετάσχεις σε μια ομάδα βιβλίου ή ακόμα και να εγγραφείς σε μαθήματα θεάτρου.Εκτίμησε όσα έχεις
Η αρνητικότητα δημιουργεί περισσότερη αρνητικότητα, και αυτό μπορεί να καταπνίξει την ευτυχία σου. Αντ’ αυτού, κοίταξε γύρω σου, σκέψου πραγματικά τη ζωή σου και κάνε απολογισμό.
Σκέψου τους φίλους σου, την οικογένειά σου, τη δουλειά σου, το σπίτι σου, τα χόμπι σου, την υγεία και το πνεύμα σου, κι εκτίμησε όσα έχεις!

Καθόρισε τα πρότυπα της σχέσης σου
Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από τώρα, για να αναθεωρήσεις και να κατανοήσεις τι σε κάνει χαρούμενη και τι θέλεις από έναν νέο σύντροφο.
Εξέτασε γιατί είσαι ευτυχής τώρα και ποια χαρακτηριστικά θα ήθελες στον μελλοντικό σου σύντροφο.
Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να διευκρινίσεις μόνη σου ποια χαρακτηριστικά μιας σχέσης είναι πιο σημαντικά για ‘σένα και ποια είναι αυτά στα οποία μπορείς να βάλεις νερό στο κρασί σου.Νιώσε γυναίκα: Περιποιήσου τον εαυτό σου
Είσαι μία ευτυχισμένη και μόνη γυναίκα και αξίζεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Δώσε στον εαυτό σου προτεραιότητα και αντάμειψε τον. Κάνε δώρο στον εαυτό σου μία ημέρα χαλάρωσης. Το αξίζεις!

Γυναίκα καριέρας: Δώσε ώθηση στην καριέρα σου
Ως μία γυναίκα μόνη, έχεις, αναμφισβήτητα, περισσότερες ευκαιρίες να εστιάσεις στην προώθηση της καριέρας σου, καθώς ο χρόνος και η ευελιξία είναι εξολοκλήρου δικά σου. Άδραξε τις επαγγελματικές ευκαιρίες ανάπτυξης και κατάρτισης, αξιοποιώντας την ευελιξία σου.

Οι ευκαιρίες μπορεί να περιλαμβάνουν:
• Ταξίδια για δουλειά ή ακόμα και να μετακομίσεις για μία καλύτερη θέση.
• Απρογραμμάτιστες υπερωρίες.
• Δημόσιες σχέσεις και δείπνα εργασίας.Κάνε τους φίλους σου και την οικογένειά σου προτεραιότητα
Ρώτησε τους γονείς σου πότε μπορείτε να τρώτε μαζί και ορίστε μία ημέρα την εβδομάδα.
Προσκάλεσε τους φίλους σου για δείπνο ή ταινία στο σπίτι σου.
Οργάνωσε ένα ταξίδι με μια ομάδα φίλων ή με τα αδέρφια σου.
Πέρνα καλά και μην ξεχνάς…τώρα είσαι μόνη, αύριο, όμως, ίσως να μην είσαι! Οπότε, άδραξε τη στιγμή με τον εαυτό σου!

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js