Αρχική / -----Ροή θεμάτων / 8 πράγματα που πρέπει να ξέρει ένας άντρας που φλερτάρει μια 40αρα….


8 πράγματα που πρέπει να ξέρει ένας άντρας που φλερτάρει μια 40αρα….

Η αντιμετώπιση των ανθρώπων στον έρωτα και στις σχέσεις αλλάζει σημαντικά με την πάροδο των χρόνων. Η προσέγγιση των νέων γνωριμιών και οι προσδοκίες από αυτές είναι εντελώς διαφορετικές στα 20, στα 30 και στα 40.  Έτσι λοιπόν ένας άντρας που φλερτάρει με μια γυναίκα που έχει φτάσει τα 40 πρέπει να ξέρει μερικά πράγματα και να τα λαμβάνει υπόψη προς αποφυγή παρεξηγήσεων και λάθος μηνυμάτων.
Μια γυναίκα στα 40 που βγαίνει μαζί σας, το πιθανότερο είναι να έχει διακρίνει κάτι ξεχωριστό σε εσάς. Δε ξοδεύει χρόνο σε ανούσιες επαφές ή τυχαίες γνωριμίες. Είστε δίπλα της γιατί το θέλει κι όχι γιατί κάποιος πρέπει να είναι εκεί.

Ξέρει να διασκεδάζει. Έχει ήδη μάθει να μην παίρνει τον εαυτό της πολύ σοβαρά και να περνάει καλά χωρίς να αυτολογοκρίνεται.

Δεν της αρέσουν τα ανόητα παιχνίδια. Ξέρει ποια είναι, έχει ήδη την προσωπική της διαδρομή και δεν κάνει τερτίπια. Τα φτηνά κόλπα δεν είναι στο ημερήσιο πρόγραμμά της.Έχει αυτοπεποίθηση… κι η αυτοπεποίθηση είναι σέξι. Ξέρει και υποστηρίζει αυτό που είναι, παραμερίζοντας τις ανασφάλειες της νεότητας.

Δεν έχει όρεξη για μελοδραματισμούς και σκηνές. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν εκνευρίζεται ή δεν αναστατώνεται,  αλλά πως δεν πρόκειται να σας στείλει 20 μηνύματα στο κινητό επειδή δεν σηκώνεται το τηλέφωνο ή δεν θα σας κρατήσει μούτρα αν κάποιο βράδυ προτιμήσετε τους φίλους σας από εκείνη.

Σίγουρα δεν θέλει να γίνει η δεύτερη μαμά σας. Μάλλον την έχει πάθει σε κάποια προηγούμενη σχέση της και τώρα πια ξέρει πολύ καλά να διαχωρίζει τη φροντίδα και την περιποιητικότητα από τη μητρική προσέγγιση στη σχέση.Δε θέλει να σας αλλάξει. Δεν θρέφει τις γνωστές φρούδες ελπίδες ότι με τον καιρό θα σας φέρει στα νερά της. Ξέρει πως αυτό είναι αδύνατον και αν της αρέσετε, είναι για αυτό που είστε και αντιπροσωπεύετε.

Δεν υπάρχουν αναστολές και συμβιβασμοί στο σεξ χωρίς νόημα. Μια γυναίκα στα 40 αισθάνεται άνετα πια με το σώμα της ή τουλάχιστον προσπαθεί και ξέρει ποιοι είναι οι κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού. Έχει εμπειρίες και ξέρει να στοχεύει στην ικανοποίηση. 

Check Also

Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες ….

Τα ζώδια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένοι ηγέτες είναι τέσσερα. Eίναι παθιασμένα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *