Αρχική / ----SLIDER / Γιατί τα μωρά του Οκτωβρίου είναι ξεχωριστά σύμφωνα με τους επιστήμονες…..


Γιατί τα μωρά του Οκτωβρίου είναι ξεχωριστά σύμφωνα με τους επιστήμονες…..

Έχουν ταλέντο στον αθλητισμό
Αν πάντα ονειρευόσασταν τον μικρό σας γιο αστέρι του ποδοσφαίρου και την κόρη σας το επόμενο φαβορί στην ρυθμική γυμναστική, τότε η επιστήμη έχει καλά νέα για όσους έγιναν γονείς αυτόν τον μήνα. Σύμφωνα με διάφορες έρευνες, τα παιδιά που γεννιούνται αυτή την περίοδο διαπρέπουν στον αθλητισμό λόγω της σωματοδομής τους. Είναι δυνατά, ευλύγιστα και έχουν τεράστια αποθέματα αντοχής!

Διαπρέπουν στο σχολείο
Συνηθίζεται τα παιδιά του Οκτωβρίου να είναι τα μεγαλύτερα της τάξης και αυτό τους δίνει ένα προβάδισμα όσον αφορά την νοητική τους ωρίμανση, ενώ παράλληλα τα κάνει να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σύμφωνα με το Journal of Educational Psychology, η υψηλή αυτοεκτίμηση σε συνδυασμό με τις καλές σχολικές επιδόσεις εξασφαλίζουν μια σίγουρη θέση στο πανεπιστήμιο της επιλογής του κάθε μαθητή. 

Είναι η μετενσάρκωση του Μαθουσάλα
Και άλλοι μήνες, όπως ο Σεπτέμβριος, λέγεται ότι χαρίζουν μακροζωία στα μωράκια που γεννιούνται τότε. Ωστόσο, ο Οκτώβριος φαίνεται να είναι ο νικητής! Διάφορες έρευνες αποδεικνύουν ότι όσοι έχουν γεννηθεί τον συγκεκριμένο μήνα, έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν μέχρι την ηλικία των 100 χρόνων και μάλιστα, να την ξεπεράσουν!

Έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν πρωθυπουργοί 
Και όμως! Η αυτοπεποίθηση όσων είναι γεννημένοι τον μήνα Οκτώβριο μπορεί να τους εξασφαλίσει μέχρι και μια θέση στη βουλή και μάλιστα ίσως την πιο σημαντική. Ο John Addams, αλλά και  ο Teddy Roosevelt, μεγάλες προσωπικότητες του αμερικάνικου πολιτικού προσκήνιου ήταν γεννημένοι τον Οκτώβρη. 

Έχουν υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη
Από μικρά παιδιά θα δείξουν το ταλέντο τους να καταλαβαίνουν τα συναισθήματα των άλλων αλλά και να μπορούν να διαχειρίζονται τα δικά τους. Γίνονται σοβαροί ενήλικες που χαρακτηρίζονται από την ήρεμη δύναμή τους και από το πόσο εύκολα τους εμπιστεύονται οι φίλοι, οι συγγενείς και οι άνθρωποι από τον εργασιακό τους χώρο.

Είναι ανταγωνιστικοί
Αυτά τα παιδιά είναι σε θέση να καταλάβουν από μικρή ηλικία τα προσόντα τους και αυτό τους δίνει μια αίσθηση ανωτερότητας που τα κάνει περισσότερο ανταγωνιστικά. Μην ανησυχείτε, όμως, διότι τείνουν να είναι και πολύ δίκαιοι και ποτέ δεν θα πατήσουν επί πτωμάτων για να πετύχουν τους στόχους τους!
Πηγή: romper

 

Check Also

Πόσα χρόνια έκρυβε η Αλίκη;, βρέθηκε η ταυτότητα της

Στο πολυσυζητημένο θέμα της πραγματικής ηλικίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, σαφή απάντηση δίνει η ταυτότητά της …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *