Αρχική / ----------SLIDER / Οι τρεις… δωρεάν κινήσεις που kάνουν το σπίτι σας να μοιάζει πιο όμορφο….


Οι τρεις… δωρεάν κινήσεις που kάνουν το σπίτι σας να μοιάζει πιο όμορφο….

Ακόμα και αν δεν έχετε χρήματα στην άκρη ή αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας καθημερινά, μπορείτε με εύκολα και δωρεάν να κάνετε ένα δωμάτιο, ή και ολόκληρο το σπίτι σας να δείχνει πιο όμορφο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσετε ένα 5λεπτο κάθε μέρα για να αισθάνεστε μονίμως καλά στον χώρο σας. Δείτε τρεις… δωρεάν κινήσεις που μπορείτε να κάνετε…

Ισιώστε… τα στραβά

Βάζετε τα πάντα στη θέση τους και ισιώστε για παράδειγμα το τραπεζάκι που κατά λάθος στραβώσατε κάποια στιγμή. Βάλτε τις καρέκλες σωστά στην τραπεζαρία σας και βάλτε σε σωστή σειρά τα διακοσμητικά.Δώστε ωραίο άρωμα στο χώρο σας

Ένα δωμάτιο που μυρίζει όμορφα για έναν περίεργο λόγο δείχνει και πιο όμορφο. Απλά ψεκάστε τον χώρο σας με λίγο άρωμα ή με λίγο φυσικό αρωματικό χώρου.

Αυξήστε το φυσικό φως

Τα πρωινά φροντίζετε να ανοίγετε όλες τις κουρτίνες του σπιτιού και να αφήνετε το φυσικό φως να μπει στον χώρο σας. Όλα δείχνουν πολύ πιο όμορφα όταν υπάρχει φυσικό φως σε έναν χώρο. Αν έχετε μερικά παραπάνω λεπτά στη διάθεσή σας απλά καθαρίστε τα τζάμια σας για να μπει ακόμα περισσότερο φως στον χώρο σας.

 

 

Check Also

Ο Γιατρός της Πείνας, παραδοσιακό ψητοπωλείο..

Βγαίνουμε, διασκεδάζουμε και μετά; Όχι, δεν ήρθε ο έρωτας, ήρθε μια πείνα. Εκεί επεμβαίνει ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *