Αρχική / ----SLIDER / Ένας και μοναδικός. Κυρίες Κύριοι ο Γιώργος Μαρίνος….


Ένας και μοναδικός. Κυρίες Κύριοι ο Γιώργος Μαρίνος….

Φουριόζικα μπήκε στη ζωή μας ο λαμπερός σταρ, αθόρυβα βαδίζει την δύση του.
Ο Γιώργος Μαρίνος τα τελευταία δώδεκα χρόνια βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο κορυφαίος παρουσιαστής και ηθοποιός ζει απομονωμένος μακριά από όλους, ενώ έχει εκποιήσει οτιδήποτε του θύμιζε στο παρελθόν, με αποτέλεσμα η περιουσία του να έχει εξαφανιστεί μαζί του.Η ληστεία που «ανάγκασε» τον Γιώργο Μαρίνο να πουλήσει τη βίλα του στον Νέο Βουτζά
. Ήταν Απρίλιος του 2012, όταν δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα την ώρα που εκείνος ξεκουραζόταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Τα γόνατα του Γιώργου Μαρίνου λύγισαν όταν είδε τους άνδρες μπροστά του να τον σημαδεύουν με όπλο. Συνειδητοποιώντας ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο, τους αποκάλυψε αμέσως τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Οι δράστες πήραν κοσμήματα και τιμαλφή αξίας 100.000 ευρώ καθώς και 25.000 ευρώ σε μετρητά.Οι εικόνες αυτές όχι μόνο δεν έφευγαν στιγμή από το μυαλό του Γιώργου Μαρίνου, αλλά δεν άντεχε να περνά σε αυτό το σπίτι ούτε λεπτό. Στη σκέψη πως μπορεί να ζούσε ένα αντίστοιχο σκηνικό, τον έλουζε κρύος ιδρώτας και το μόνο που ήθελε ήταν να μετακομίσει.
Μόνο που σε ότι χέρια έπεσε η πανέμορφη έπαυλη, δεν την πρόσεξαν. Είναι έρημη, παρατημένη και σοκαριστικά εγκαταλελειμμένη.Είναι η αλήθεια πάντως πως ο Γιώργος Μαρίνος λείπει σε όλους εμάς που παρακολουθήσαμε την ανοδική του πορεία τα χρόνια των επιτυχιών του στη Μέδουσα, στην τηλεόραση και όπου τελικά εμφανιζόταν.
Εδώ ασπάζομαι την παροιμία “έσπασε ο Θεός το καλούπι” δεύτερος Μαρίνος δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει …

 

Τώρα θα αναρωτηθείτε, τι με έπιασε ξαφνικά και φέρνω ξανά στην επικαιρότητα τον μεγάλο αυτό σόου μαν. Μα βλέποντας τηλεοπτικά σόου κάνω και συγκρίσεις….
Να είσαι καλά όπου κι αν είσαι Γιώργο μας….

Check Also

15 πράγματα που οι μπαμπάδες κάνουν καλύτερα από τις μαμάδες…..

Υπάρχουν αμέτρητες έρευνες που αποδεικνύουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της μητέρας αλλά και του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *