Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με τίτλο ‘the secret project’, στο Κόκκινο Ψαράκι του Αγγελου Μπελλάρα, όπου ο κύριος Στέλιος Δήγκας (Αντιπρόεδρος της λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας), του απένειμε αναμνηστική πλακέτα
Ο ναός του ψαριού και των γκουρμέ γεύσεων των φρούτων της θάλασσας, πήρε τις ευχές & τις ευλογίες της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής γαστρονομίας, ανανεώθηκε εμφανισιακά δίνοντας έμφαση και στην προστασία του περιβάλλοντος και υποδέχθηκε τους φίλους-πελάτες του, για να τους προσφέρει τα ψαροκαλούδια του Βαγγέλη Τσιμένη και της ομάδας του που, ταγμένος στην τέχνη του, ζωγράφισε και πάλι στα πιάτα μας!
Καλή αρχή κόκκινο ψαράκι και σου ευχόμαστε να έχεις ένα μακρύ ταξίδι στην τέχνη του φαγητού και να μας ξεμυαλίζεις με τις φρεσκότατες νοστιμιές σου!!!
Το κόκκινο ψαράκι (sea food project) Αγίου Ιωάννη Ρέντη 82, Αγ.Ι.Ρέντης, τηλ. 2104838650
Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:
-Επάνω αριστερά: Βαγγέλης Τσιμένης (chef), Άγγελος Μπελλάρας (ιδιοκτήτης), Kazuaki Shitamori (sushi chef), Στέλιος Δίγκας (Αντιπρόεδρος λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας)
-Επάνω αριστερά: Στέλιος Δίγκας (Αντιπρόεδρος λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας), Άγγελος Μπελλάρας (ιδιοκτήτης)
-Επάνω δεξιά: Σαβίνα Τρικάτσουλα, Άγγελος Μπελλάρας (ιδιοκτήτες), Στέλιος Δίγκας (Αντιπρόεδρος λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας)
-Επάνω αριστερά: Σαβίνα Τρικάτσουλα, και Άγγελος Μπελλάρας (ιδιοκτήτες)
–Επάνω δεξιά: Στέλιος Δίγκας, Άγγελος Μπελλάρας και Βαγγέλης Τσιμένης (chef)
-Επάνω αριστερά: Βαγγέλης Τσιμένης (chef), Άγγελος Μπελλάρας, Kazuaki Shitamori
(sushi chef) και Στέλιος Δίγκας