Αρχική / ----------SLIDER / Διαφορετικές Γιορτές….


Διαφορετικές Γιορτές….

Διαφορετικές θα είναι οι φετινές γιορτές εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και δυστυχώς οι εικόνες με τα παιδιά στις γειτονιές να λένε τα κάλαντα θα πρέπει να περιμένουν.

Πολλά πρέπει να περιμένουν όμως εμείς, θα πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην αφήσουμε να φανεί η διαφορετικότητα των εορταστικών αυτών ημερών.
Τα παιδιά μας μπορούν να μας πουν στο σαλόνι τα κάλαντα και στο Skype στους παππούδες και στις γιαγιάδες, στους νονούς και στους θείους. Τα δωράκια που θα φέρει ο Άγιος Βασίλης θα είναι περίτεχνα τυλιγμένα με αστραφτερά χαρτιά και ας είναι απλά μια ανταλλαγή περσινών δώρων με της μητέρες των συμμαθητών τους.«Ο Άγιος Βασίλης φέτος προτίμησε να δώσει περισσότερα σε παιδάκια που ίσως ξέχασε πέρσι και λιγότερα στα παιδάκια που έτσι κι αλλιώς έχουν σχεδόν τα πάντα».

Το γιορτινό τραπέζι θα είναι φωταγωγημένο και τα καλά μας σερβίτσια έτοιμα για το εορταστικό δείπνο. Τίποτα δεν πρέπει να σας χαλάσει την εορταστική ατμόσφαιρα και φυσικά η επικοινωνία με το  Skype θα δώσει στα παιδιά μια οικογενειακή ατμόσφαιρα που τους έχει λείψει.

Μια ζεστή σοκολάτα, μια πιατέλα με κουραμπιέδες και μελομακάρονα που φτιάξατε με την βοήθεια των παιδιών σας, ένα Χριστουγεννιάτικο έργο στην τηλεόραση, ακόμα και η αφήγηση μιας Χριστουγεννιάτικης ιστορίας, στον καναπέ με όλη την οικογένεια, είναι οι στιγμές που θα μείνουν στο μυαλουδάκι των παιδιών έστω κι αν τους έχουμε σχετικά εξηγήσει πως είναι κάπως διαφορετικές αυτές οι γιορτές.Εύχομαι να περάσετε καλά αυτές τις γιορτές, στο χέρι σας είναι εξ άλλου να δώσετε χαρά στην οικογένεια.
Καλές και Ευλογημένες Γιορτές.

 

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js