Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Δεν ήταν το φινάλε του Λόγω τιμής αυτό που περιμέναμε….


Δεν ήταν το φινάλε του Λόγω τιμής αυτό που περιμέναμε….

Mόνο το 9% των ανθρώπων που έβλεπαν το βράδυ της Πέμπτης τηλεόραση επέλεξε να δει τελευταίο επεισόδιο του Λόγω τιμής, 20 χρόνια μετά. Στα ίδια χαμηλά ποσοστά κινήθηκαν και τα υπόλοιπα 11 επεισόδια που προηγήθηκαν παρόλο που η αναμονή για την επιστροφή της αγαπημένη παρέας ήταν τεράστια. Λίγο πριν την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ το επικρατέστερο σενάριο ήταν να ακολουθήσει κι άλλη σεζόν. Μετά την πρεμιέρα, όλα άλλαξαν μαζί με την ημέρα προβολής της σειράς.Είχε να αντιμετωπίσει από τη μία τον “τυφώνα” Άγριες Μέλισσες κι από την άλλη το σαρωτικό Greece’s Next Top Model. Έτσι, πήρε τη θέση του στις 23:00 κάθε Πέμπτης. Για πολλούς ήταν αυτό που καθόρισε τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.Για άλλους, η αιτία βρισκόταν στους δημιουργούς της σειράς και στον τρόπο που προσέγγισε την παρέα που είχαμε αγαπήσει μέσα από το Mega. Η Μιρέλα Παπαοικονόμου, που υπογράφει το σενάριο, χρεώθηκε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.
Αν κι εγώ προσωπικά νομίζω πως το όλον θέμα ήταν μια προδιαφήμιση του βιβλίου της κ. Παπαοικονόμου εξ ου και το απογοητευτικό του τέλος.
Θα προτιμούσα να μην είχα παρακολουθήσει τον δεύτερο κύκλο και να είχα μείνει στην αγαπημένη παρέα που μου είχε κλέψει την καρδιά τότε, λόγω τιμής. 

Check Also

Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες ….

Τα ζώδια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένοι ηγέτες είναι τέσσερα. Eίναι παθιασμένα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *