Αρχική / ----------SLIDER / Αυτοί οι τύποι είναι δικά μας δημιουργήματα, είναι κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή μας και υπάρχουν χάρη σε εμάς…..


Αυτοί οι τύποι είναι δικά μας δημιουργήματα, είναι κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή μας και υπάρχουν χάρη σε εμάς…..

Κι ενώ η χώρα ταλανίζετε από άστεγους, άνεργους, αναποφάσιστους, ανειδίκευτους πέσανε και οι….ατάλαντες, οι αμόρφωτες  να μας συνετίσουν!

Μπορεί να είστε θρύλοι των μετριότατων δημοσιογράφων αγαπητές μου κυρίες, μπορεί να μην σας κάνουν προτάσεις για σωστές τηλεοπτικές εκπομπές όχι λόγω εμφάνισης μα λόγω μετριότητας δυνατοτήτων, αυτό όμως δεν σας επιτρέπει να βγάζετε χολή για ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει πως και κότσια και γνώσεις έχουν για το αντικείμενο που διάλεξαν.Δεν είναι αγάπες μου τα πάντα gala κοσμικοτήτων. Έρχεται κάποτε ένα «πάντρεμα» του ατάλαντου με τον αμόρφωτο και «δένει» το γλυκό έστω άγευστο, έστω 0% σε περιεκτικότητα να κάνει τηλεοπτικά νούμερα και να καμαρώνετε ως νούμερα.

Και επειδή δεν μπορέσατε να γίνετε «χαλίφης στη θέση του χαλίφη» όσο κι αν χρόνια τώρα το προσπαθείτε, αφήνετε τη χολή, με την πικρή επίγευση, να κατακλύζει την ελάχιστη ώρα που σας επιτρέπουν να αρθρώσετε τη γνώμη σας. Δεν βουτήξατε τη γλώσσα στο μυαλό ούτε αναλογιστήκατε πως όλοι θα σας ψέξουν και θα σας προσάψουν αν μη τι άλλο ζήλια για κάτι που ποτέ δεν καταφέρατε, να γίνεται πρόσωπα της TVούλας που τόσο επιθυμούσατε και όχι «βασιλικοί ακόλουθοι» που πρέπει να γλείψετε @@@@@@ για να υπάρχετε.Πόσο λυπάμαι κυρίες μου. Πόσο θα εκτιμούσα να τα βροντήξετε on camera όλα κάτω και με σθένος να παραδεχτείτε πως τα χτυπήματα κάτω απ’ τη ζώνη είναι μόνον για κενούς και όχι για εκλεπτυσμένους ανθρώπους. ΟΚ. Δεν παραβιάζετε κανέναν νόμο εξαπολύοντας ρατσιστικό μίσος προς ανθρώπους; Δεν θα έπρεπε αυτή η έρμη η δικαιοσύνη ή ακόμα και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να έχουν παρέμβει έστω και μία φόρα; Αχ κυρίες μου, ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρείτε εσείς…

Check Also

Παράδεισος Κυριών: Έτσι θα μάθει η Αμαλία ποια είναι η μητέρα της…..

Κι όμως, η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης, πλησιάζει. Φαίνεται πως η Αμαλία θα μάθει την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *