Αρχική / ----------SLIDER / Αθωώθηκε η γιαγιά με τα τερλίκια: «Δεν είμαι κλέφτης, δεν έχω πειράξει κανέναν»


Αθωώθηκε η γιαγιά με τα τερλίκια: «Δεν είμαι κλέφτης, δεν έχω πειράξει κανέναν»

Δικαιώθηκε η 93χρονη γυναίκα η οποία το 2019 κατηγορήθηκε ότι πουλούσε παράνομα τερλίκια σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης. Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε συλληφθεί και η περιπέτεια της είχε ξεσηκώσει κύμα αντιδράσεων και συμπαράστασης στο πρόσωπο της.


Η 93χρονη βρέθηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για να δικαστεί για άσκηση εμπορίου χωρίς άδεια και αθωώθηκε. Η ίδια ισχυρίστηκε πως γενικότερα χάριζε τα τερλίκια που έφτιαχνε, όμως κάποια της είχαν μείνει και είχε σκεφτεί να τα πουλήσει. Σήμερα η 93χρονη Σουσάνα Ηλιάδου ανακουφισμένη μιλάει στο newsit.gr και αναφέρει:

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την στήριξη και την απέραντη αγάπη που πήρα. Αθωώθηκα επιτέλους αλλά ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Τελείωσε όλο αυτό ευτυχώς και δικαιώθηκα μετά από τόσο καιρό. Μπορώ πλέον να είμαι πιο ήρεμη και ήσυχη. Δεν έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο. Δεν είμαι κλέφτης».


Η κόρη της Τζούντυ Ηλιάδου συμπληρώνει στο newsit.gr: «Η μητέρα μου επιτέλους αθωώθηκε. Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Επιτέλους τελείωσε αυτή η περιπέτεια που μας ταλαιπώρησε. Η μητέρα μου συνεχίζει να ανεβαίνει έναν «Γολγοθά» καθώς μέσα σε όλα αυτά που έχουν γίνει έχει σπάσει και το πόδι της. Δυστυχώς μεγαλώνει η καημένη τι να κάνει; 93 ετών είναι πλέον. Από τότε που έγιναν όλα αυτά δεν έχει βγει ποτέ ξανά να πουλήσει τερλίκια. Από τη στιγμή που έμαθε για το δικαστήριο αγχώθηκε πάρα πολύ και ακόμα, μέχρι να δει την απόφαση επίσημα, ανησυχεί. Μου έλεγε τι είμαι εγώ, κανένας δολοφόνος ή κλέφτης και για ποιο λόγο με δικάζουν».

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js