Αρχική / ----------SLIDER / Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ξανά μαζί δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους …..


Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ξανά μαζί δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους …..

Τι συμβαίνει με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σοφία Παυλίδου;
Ήταν Οκτώβριος του 2016 όταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωναν στα Μέσα πως έπειτα από 16 χρόνια σχέσης, στα οποία απέκτησαν δύο δίδυμα αγόρια, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τα όσα ακούγονταν την ίδια περίοδο περί μεταξύ διάστασης μεταξύ τους.
Παρ’ ότι έκτοτε μένουν σε ξεχωριστά σπίτια, όπως δήλωσε και ο παρουσιαστής του Alpha, δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες του διαζυγίου και, όπως λέει συχνά η Σοφία Παυλίδου, δεν προτίθενται κιόλας.
«Δεν έχουμε ξεκολλήσει με τον Χρήστο μετά από 18 χρόνια!», παραδεχόταν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο YOU η σέξι ηθοποιός και συμπλήρωνε: «Δεν νιώθεις ελεύθερη ξαφνικά μετά από 18 χρόνια που είσαι με έναν άνθρωπο».
Πράγματι, λοιπόν, ο φακός του youweekly.gr τους είδε ξανά μαζί στην Κηφισιά την περασμένη Κυριακή ενώ πήγαιναν βόλτα ένα συμπαθές τετράποδο. Περπατούσαν δίπλα-δίπλα, σε σημείο που περαστικοί θα ορκίζονταν ότι κρατιόντουσαν χέρι-χέρι, μέχρι που αντιλήφθηκαν την παρουσία των φωτογράφων και τελικά κράτησαν… αποστάσεις!Με αφορμή τις συχνές συναντήσεις τους, πολλοί κάνουν λόγο για επανασύνδεση του χωρισμένου ζευγαριού αφού από την στιγμή που έγινε γνωστός ο χωρισμός τους και μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κανέναν από τους δυο να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.
Πηγή: youweekly

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js