Αρχική / ----------SLIDER / Υπήρχαν και εξαιρέσεις ….. κάποτε


Υπήρχαν και εξαιρέσεις ….. κάποτε

Αυτοί οι τύποι είναι δικά μας δημιουργήματα, είναι κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή μας και υπάρχουν χάρη σε εμάς.
Κι ενώ η χώρα ταλανίζετε από άστεγους, άνεργους, αναποφάσιστους, ανειδίκευτους πέσανε και οι…. ατάλαντοι να μας συνετίσουν!
Μπορεί να είστε θρύλοι των μετριότατων δημοσιογράφων αγαπητές μου κυρίες, μπορεί να μην σας κάνουν προτάσεις για σωστές τηλεοπτικές εκπομπές όχι λόγω εμφάνισης μα λόγω μετριότητας δυνατοτήτων, αυτό όμως δεν σας επιτρέπει να βγάζετε χολή για ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει πως και κότσια και γνώσεις έχουν για το αντικείμενο που διάλεξαν.

Έρχεται κάποτε ένα «πάντρεμα» του ατάλαντου με τον αμόρφωτο και «δένει» το γλυκό έστω άγευστο, έστω 0% σε περιεκτικότητα να κάνει τηλεοπτικά νούμερα και να καμαρώνετε…. ως νούμερα. Ποτέ σας δεν απολαύσατε την αείμνηστη Κέλλυ Σακάκου, την Ελένη Κυπραίου, την Νάκυ Αγάθου, την Μακώ Γεωργιάδου, την Ρίτα Ασημακοπούλου και αρκετές ακόμη που δεν μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή.
Και επειδή δεν μπορέσατε να γίνετε «χαλίφης στη θέση του χαλίφη» όσο κι αν χρόνια τώρα το προσπαθείτε, αφήνετε τη χολή, με την πικρή επίγευση, να κατακλύζει την ελάχιστη ώρα που σας επιτρέπουν να αρθρώσετε τη γνώμη σας. Δεν βουτήξατε τη γλώσσα στο μυαλό ούτε αναλογιστήκατε πως όλοι θα σας ψέξουν και θα σας προσάψουν αν μη τι άλλο ζήλεια για κάτι που ποτέ δεν καταφέρατε, να γίνεται πρόσωπα της TVούλας που τόσο επιθυμούσατε και όχι «βασιλικοί ακόλουθοι» που πρέπει να γλείψετε @@@@@@ για να υπάρχετε. Πόσο λυπάμαι κυρίες μου. Πόσο θα εκτιμούσα να τα βροντήξετε on camera όλα κάτω και με σθένος να παραδεχτείτε πως τα χτυπήματα κάτω απ’ τη ζώνη είναι μόνον για κενούς και όχι για εκλεπτυσμένους ανθρώπους. ΟΚ. Δεν παραβιάζετε κανέναν νόμο εξαπολύοντας ρατσιστικό μίσος προς ανθρώπους; Δεν θα έπρεπε αυτή η έρμη η δικαιοσύνη ή ακόμα και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να έχουν παρέμβει έστω και μία φόρα; Αχ κυρίες μου, ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρείτε εσείς….

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js