Αρχική / ----SLIDER / Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία για την υγεία της μετά τη διάγνωση του Πρίγκιπα Καρόλου με covid – Είχαν έρθει σε επαφή….


Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία για την υγεία της μετά τη διάγνωση του Πρίγκιπα Καρόλου με covid – Είχαν έρθει σε επαφή….

Η Βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθείται στενά αφού ο γιος της, Πρίγκιπας Κάρολος, βρέθηκε θετικός στην COVID-19 το πρωί της Πέμπτης.
Μια βασιλική πηγή επιβεβαιώνει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Κάρολος συναντήθηκαν πρόσφατα. Ωστόσο μέχρι στιγμής εκείνη δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα.
Η κατάσταση θα συνεχίσει να παρακολουθείται, αλλά δεν θα παρέχονται τακτικές ενημερώσεις για την υγεία της Βασίλισσας, προσθέτει η πηγή.Ο Κάρολος βρέθηκε στο κάστρο του Windsor, όπου ζει αυτή τη στιγμή η Βασίλισσα, την Τρίτη 8/2.
Ο Πρίγκιπας Κάρολος βρίσκεται πλέον σε απομόνωση, αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά. Βγήκε για πρώτη φορά θετικός στην ιογενή νόσο κατά την έναρξη της πανδημίας τον Μάρτιο του 2020.“Σήμερα το πρωί ο Πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε θετικός στην COVID-19 και πλέον βρίσκεται σε απομόνωση. Η αυτού μεγαλειότις είναι βαθιά απογοητευμένη που δεν μπορεί να παρευρεθεί στις σημερινές εκδηλώσεις στο Winchester και θα προσπαθήσει να επαναπρογραμματίσει την επίσκεψή του το συντομότερο δυνατό”, ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού.

Check Also

15 πράγματα που οι μπαμπάδες κάνουν καλύτερα από τις μαμάδες…..

Υπάρχουν αμέτρητες έρευνες που αποδεικνύουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της μητέρας αλλά και του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *