Αρχική / ----------SLIDER / Τρεις φυσικές θεραπείες για την κακοσμία της ευαίσθητης περιοχής….


Τρεις φυσικές θεραπείες για την κακοσμία της ευαίσθητης περιοχής….

Η φύση διαθέτει μερικά από τα καλύτερα συστατικά για να βοηθήσουν στη θεραπεία πολλαπλών παθήσεων χωρίς να βλάψουν την υγεία σας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την καταπολέμηση της κακοσμίας στην ευαίσθητη περιοχή:

Φυσικό γιαούρτι

Το γιαούρτι είναι ένα από τα πιο πλήρεις τρόφιμα που υπάρχουν. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε γαλακτοβακίλλες, βακτήρια που βοηθούν στην υγεία. Αυτά τα βακτήρια βοηθούν στη ρύθμιση του ρΗ του κόλπου ενισχύοντας την ανοσία έναντι ιών, μυκήτων και παρασίτων που προκαλούν οσμή.

Επωφεληθείτε από τα οφέλη του, τρώγοντας το πιο συχνά.

  

Σκόρδο

Το σκόρδο είναι ένα  ισχυρό αντιβακτηριακό, αντιμυκητιακό και αντισηπτικό που μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της οσμής του κόλπου. Για να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρει αυτό το φυτό, θα πρέπει να το συμπεριλάβετε στην καθημερινή διατροφή σας.

Μπορείτε να το φάτε με άδειο στομάχι ή να το χρησιμοποιήσετε στο φαγητό που κάνετε.

Μηλόξυδο

Μια άλλη εναλλακτική λύση για την  φυσική ισορροπία του κολπικού pH σας είναι το μηλόξυδο. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη του καταναλώνοντας ή χρησιμοποιώντας τοπικά.

Αν επιλέξετε να το καταναλώσετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη σαλάτα σας. Εάν επιλέγετε την τοπική θεραπεία, αραιώστε το μηλόξυδο σε νερό και ξεπλύνετε τον κόλπο σας με αυτό. Στην πραγματικότητα, αμέσως θα αισθανθείτε ανακούφιση.

 

Check Also

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τα Χριστούγεννα……

Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *