Αρχική / ----------SLIDER / Το ξέσπασμα τοu Παναγιώτη Ψωμιάδηκαι η αποκάλυψη για τα χρήματα που πήρε για το διαφημιστικό σποτ!


Το ξέσπασμα τοu Παναγιώτη Ψωμιάδηκαι η αποκάλυψη για τα χρήματα που πήρε για το διαφημιστικό σποτ!

Το διαφημιστικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις.
«Μου προτάθηκε ένα σενάριο. Καθίσαμε το συζητήσαμε, έκανα κάποιες προτάσεις να αλλάξουν κάποιες λέξεις, δέχτηκε η εταιρεία και προχωρήσαμε. Από εκεί και πέρα η επιλογή των κειμένων και της μουσικής, είναι επιλογή της εταιρίας», δήλωσε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Δεν παραπέμπει σε κανένα μπορ… να ντυθεί ο Ψωμιάδης μαντάμ όπως ντύθηκαν κάποιοι άλλοι. Τελευταία διαφημίζατε και προστατεύατε κάποιον εδώ από τη Θεσσαλονίκη. Εκείνο δεν ενόχλησε και ενόχλησε ο Ψωμιάδης. Εγώ πίστευα ότι θα ήταν η χαρά της Νέας Δημοκρατίας γιατί μας θυμίζει τη μεγάλη Νέα Δημοκρατία» σχολίασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» αναφορικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η τηλεοπτική διαφήμιση που έκανε.

«Το ποσό που πήρα είναι γύρω στα 500 ευρώ και έξοδα κίνησης» ισχυρίστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ενώ στην εκπομπή αναφέρθηκε πως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έχει δώσει την άδεια του για να χρησιμοποιηθεί το τραγούδι του.

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js