Αρχική / ----------SLIDER / Το σαρδάμ της Μενεγάκη που γράφει… ιστορία: Μαντέψτε τι είπε αντί για «ψωμί»!


Το σαρδάμ της Μενεγάκη που γράφει… ιστορία: Μαντέψτε τι είπε αντί για «ψωμί»!

Τι της έτυχε να πάθει της Ελένης Μενεγάκη; Εκεί που προσπαθούσε να αναφερθεί στο προϊόν που διαφήμιζε στην εκπομπή, η γλώσσα της την πρόδωσε.

Στο παρελθόν την έχουμε ακούσει να μιλάε επί τούτου για το γνωστό ψάρι λούτσο. Είναι ένα απόσπασμα που έχει προβληθεί σε πολλές εκπομπές για να γίνει ο αναμενόμενος συνειρμός. Αυτή τη φορά η Ελένη Μενεγάκη είπε την κακιά λέξη. Λίγο πριν το τέλος της σημερινής της εκπομπής διαφήμιζε ψωμί του τοστ γνωστής επωνυμίας, μόνο που η γλώσσα της την πρόδωσε.



«Είναι το μόνο λευκό σταρένιο ψ@λ… με υψηλή περιεκτικότητα, ιδανικό για όσους γυμνάζονται και φυσικά…» ήταν τα μόνα λόγια που πρόλαβε να πει. Μόλις κατάλαβε το σαρδάμ που έκανε, την έπιασε νευρικό γέλιο και δεν μπόρεσε ποτέ να ολοκληρώσει. Γρήγορα μεταφέρθηκε από την κουζίνα όπου βρισκόταν, πήγε στο τραπέζι με τους συνεργάτες της, που με τη σειρά τους είχαν βάλει τα γέλια και ο Τάσος Τεργιάκης την αποτελείωσε με την ατάκα του.

Το βίντεο είναι απολαυστικό, με την Ελένη Μενεγάκη να μιλάει στη συνέχεια στους τηλεθεατές που είχαν τηλεφωνήσει για να πάρουν τα δώρα και να τους λέει «Εγώ σας έχω πάρει τα μυαλά, αλλά τα δικά μου ποιος μου τα πήρε;».

Check Also

Ο Γιατρός της Πείνας, παραδοσιακό ψητοπωλείο..

Βγαίνουμε, διασκεδάζουμε και μετά; Όχι, δεν ήρθε ο έρωτας, ήρθε μια πείνα. Εκεί επεμβαίνει ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *