Αρχική / ----SLIDER / Το… πιο άσχημο χριστουγεννιάτικο δέντρο


Το… πιο άσχημο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Γέρνει και δεν μπορεί να τοποθετηθεί καν άστρο στην κορυφή του
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Μόντρεαλ του Καναδά θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που δεν διακρίνεται για την ομορφιά του, ούτε για την τελειότητά του.
Κάποιοι θα το χαρακτηρίσουν άσχημο, καθώς η κορυφή του γέρνει πολύ χειρότερα και… από τον Πύργο της Πίζας με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη ακόμα και η τοποθέτηση άστρου στην κορυφή του.

Κι όμως, είναι το μεγαλύτερο αξιοθέατο σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μόντρεαλ, με τους επισκέπτες να σχολιάζουν ότι τους θυμίζει το καπέλο κάποιου ξωτικού ή του Χάρι Πότερ.
Πέρυσι η καναδική πόλη είχε φιλοδοξία να παρουσιάσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτό του Ροκφελερ Σεντερ της Νέας Υόρκης. Αντ’ αυτού το δέντρο του Μόντρεαλ βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα για λάθος λόγους.
Φέτος οι διοργανωτές θέλουν με το δέντρο που ετοίμασαν να γιορτάσουν «την διαφορετικότητα και τη μη τελειότητα». Μάλιστα στη συγκεκριμένη αγορά θα πωλούνται πέρα από άσχημα χριστουγεννιάτικα δέντρα και άσχημα στην όψη τους φρούτα και λαχανικά, με στόχο να αναδείξουν ότι η φύση είναι τέλεια όταν… δεν αγγίζει την τελειότητα
Πηγή:euronews

Check Also

8 αλήθειες για το πέος που ίσως δεν γνωρίζετε….

Μπορεί να γνωρίζετε μερικά βασικά δεδομένα για το πέος, όπως ότι το σχήμα και το …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *