Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Το αγαπημένο βερνίκι των fashionistas επιστρέφει δυναμικά το φθινόπωρο….


Το αγαπημένο βερνίκι των fashionistas επιστρέφει δυναμικά το φθινόπωρο….

To καλοκαίρι των ζωηρών χρωμάτων και των prints, των αέρινων υφασμάτων και των ψάθινων αξεσουάρ θα συνεχίσει να υπάρχει για λίγο ακόμα.

Τα high street brands έχουν ήδη παρουσιάσει τις συλλογές τους για τον φθινόπωρο και τον χειμώνα 2020-2021, τα ράφια των φυσικών και διαδικτυακών καταστημάτων έχουν ήδη τα ρούχα που θα φορέσουμε όταν η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει και όλα συνεργάζονται για να έχουμε μια ανανεωμένη σεζόν.Στον τομέα της ομορφιάς, τα trends που θα μας απασχολήσουν κάνουν κι αυτά σταδιακά την εμφάνισή τους.

Παρακολουθώντας τις τάσεις αλλά και τα Ιnstagram profiles των influencers καταλήγουμε στις πιο δυνατές προτάσεις της σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες είναι έντονη η παρουσία μίας συγκεκριμένης απόχρωσης στα νύχια των fashionistas και των it-girls που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας, στο Ιnstagram.Ο λόγος για το μπορντό, το σκούρο, βαθύ κόκκινο, το χρώμα του κρασιού που έχει επιστρέψει δυναμικά και είναι η πρώτη επιλογή στο μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ των κοριτσιών που αγαπούν και ακολουθούν πιστά τη μόδα.

Δεύτερο σε προτίμηση έρχεται το μαύρο που θυμίζει έντονα φθινόπωρο, το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί κυρίως στο πεντικιούρ.

Αποχρώσεις αγαπημένες, με άκρως φθινοπωρινό χαρακτήρα έχουν επιστρέψει δυναμικά στις fall τάσεις του 2020. Και καθώς είναι δοκιμασμένες και από εμάς-όλες έχουμε τολμήσει το μπορντό, αλλά και το μαύρο, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας-δεν έχουμε παρά να τις επιλέξουμε στο επόμενο μανικιούρ και πεντικιούρ.Συνδυάζονται άψογα με nude nails, οπότε μπορούμε να συνδυάσουμε τις δύο μεγάλες τάσεις της σεζόν, έντονο χρώμα στο πεντικιούρ και φυσικό στιλ για τα νύχια των χεριών ή και το αντίθετο.

Check Also

O ορισμός του αληθινού φίλου….

“Ο αληθινός φίλος βλέπει το πρώτο σου δάκρυ, σκουπίζει το δεύτερο και σταματάει το τρίτο” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *