Αρχική / ----------SLIDER / Τι να κάνεις αν το χρώμα των μαλλιών σου βγήκε πιο σκούρο απ’ ότι το περίμενες……


Τι να κάνεις αν το χρώμα των μαλλιών σου βγήκε πιο σκούρο απ’ ότι το περίμενες……

Μην πανικοβάλλεσαι! Υπάρχουν λύσεις! Μπορεί να συμβεί ακόμα και στις πιο επίδοξες at home colorist: Βάφεις μόνη σου τα μαλλιά στο σπίτι και ύστερα από κάποια ώρα, αφού ξεβγάλεις τη βαφή, συνειδητοποιήσεις πως η απόχρωση τους είναι πολύ πιο σκούρα απ’ ότι περίμενες.

Πριν πανικοβληθείς και ορκιστείς πως τα μαλλιά σου καταστράφηκαν για πάντα, να σου πούμε πως υπάρχουν τρόποι να ανοίξεις το χρώμα. Παρακάτω απαντάμε στην ερώτηση «Βγήκαν σκούρα τα μαλλιά μου! Τι να κάνω;», δίνοντας τις πιο χρήσιμες και αποτελεσματικές συμβουλές.Βγήκαν σκούρα τα μαλλιά μου! Τι να κάνω;
Χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό
Λούσου όσο πιο σύντομα μπορείς, χρησιμοποιώντας ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό. Αμέσως μετά μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις μία θρεπτική μάσκα για να ενυδατώσεις τα δύσμοιρα τα μαλλιά σου που τόσο ταλαιπώρησες με τη βαφή.Κάπου εδώ θα πρέπει να σου θυμίσουμε πως τα λουσίματα εξασθενούν το χρώμα ούτως ή άλλως. Μετά από 2 εβδομάδες, λοιπόν, το πιο πιθανό είναι η απόχρωση των μαλλιών σου να είναι αρκετά πιο ανοιχτή.

Κάλεσε το νούμερο στο κουτί της βαφής
Εάν η απόχρωση των μαλλιών σου δεν σε ικανοποιεί ή αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με τη βαφή σου, μπορείς να καλέσεις το νούμερο που θα βρεις στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Μέσα σε λίγα λεπτά ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην άλλη άκρη της γραμμής θα σου προσφέρει επαγγελματική συμβουλή για το τι μπορείς να κάνεις στη συνέχεια.Μην φέρνεις την καταστροφή! Οκ, βγήκαν σκούρα τα μαλλιά σου. Υπάρχουν και χειρότερα πράγματα σε αυτήν τη ζωή! Παρ’ το απόφαση και rock your new look, ή εναλλακτικά αν θέλεις να το αλλάξεις και καμία από τις παραπάνω συμβουλές δεν βοήθησε…Επισκέψου τον κομμωτή σου
Φανταζόμαστε ότι για να επέλεξες να βάψεις τα μαλλιά σου μόνη στο σπίτι, μάλλον έψαχνες μια πιο budget friendly επιλογή από το κομμωτήριο. Ωστόσο, αν το χρώμα δεν πέτυχε και καμία από τις παραπάνω συμβουλές δεν βοήθησε, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την αλήθεια κατάματα: Ήρθε η ώρα να επισκεφθείς τον κομμωτή σου για να αποκτήσεις τελικά το επαγγελματικό αποτέλεσμα που ήθελες.

Check Also

Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της….

Μέσα από βίντεο το Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της, τον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js