Αρχική / ----------SLIDER / Τι κοιτάει ένας άντρας σε μία γυναίκα…


Τι κοιτάει ένας άντρας σε μία γυναίκα…

Οι γυναίκες συχνά ισχυρίζονται ότι οι άντρες προσελκύονται από γυναίκες με εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλό.
Παρακάτω, θα δείτε τις πραγματικές απαντήσεις στη μεγάλη αυτή ερώτηση: Τι αναζητούν οι άνδρες σε μια γυναίκα;
Εμφάνιση

Εάν ένας άντρας δεν βλέπει μια γυναίκα ελκυστική όταν την πρωτοσυναντά, θα μπορούσε να χάσει το ενδιαφέρον του γρήγορα. Δηλαδή, η σωματική εμφάνιση είναι σημαντική όταν προσπαθείς να προσελκύσεις έναν άνθρωπο, αλλά δεν είναι και το υπέρτατο. Επιπλέον, αρκετοί άντρες δεν προσελκύονται από γυναίκες που θεωρούνται ντίβες και θέλουν μόνο να επιστήσουν την προσοχή των άλλων με το σώμα τους. Επειδή συχνά ερμηνεύονται σαν να είναι κενές. Μεταξύ των γυναικείων τμημάτων του σώματος που οι άνδρες τείνουν να επικεντρώνονται πιο συχνά είναι το στήθος, τα πόδια, το πίσω άκρο, τα μάτια και το χαμόγελο. Δεν είναι μόνο ζήτημα ποσότητας ή σχήματος, αλλά πόσο καλά αυτά τα μέρη είναι αρμονικά παρουσιάζοντας ένα ενιαίο σύνολο.
Ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση

Μόλις κάνετε την πρώτη επαφή, θα αρχίσει να επικεντρώνεται σε πράγματα εκτός από τη φυσική εμφάνιση. Οι άνδρες τείνουν να ψάχνουν γυναίκες που είναι σίγουρες για τον εαυτό τους, που έχουν κάποια επαγγελματική επιτυχία ή τουλάχιστον φιλοδοξία και κυρίως γυναίκες ανεξάρτητες, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Ένας άντρας θα ήθελε μια γυναίκα που έχει μια σταθερή δουλειά, που έχει στόχους στη ζωή της, που επιθυμεί να επιτύχει. Θα μπορούσατε να δείξετε ότι δεν εξαρτάστε από κανέναν άλλο, ή ότι δεν χρειάζεστε κάποιον να σας φροντίσει.
Καλλιεργημένη και καλή συνομιλήτρια

Οι άνδρες τείνουν να αγαπούν γυναίκες που μπορούν να έχουν τη δική τους κρίση σε μια συζήτηση για την πολιτική, τη θρησκεία, παγκόσμια θέματα, αθλητισμό. Αν μια γυναίκα μπορεί να μιλήσει για πολλά πράγματα, δείχνει ότι είναι μια καλλιεργημένη και μορφωμένη γυναίκα που έχει τις δικές της απόψεις. Στους άνδρες αρέσει όταν οι γυναίκες ακούνε, είναι δεκτικές και σέβονται τις απόψεις τους, ακόμα κι αν δεν συμφωνούν απαραίτητα. Αυτό θα δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που τον σέβεστε ως συνομιλητή και συναισθηματικό σύντροφο.
Ισχυρός χαρακτήρας και καλός

Κατά τον ίδιο τρόπο, οι άντρες όπως και οι γυναίκες που έχουν ισχυρές προσωπικές πεποιθήσεις, δεν συμφωνούν πάντα με τον άνθρωπό τους και κάνουν ό,τι θέλουν. Να είστε με κάποιον με τον οποίο μπορείτε να μοιράζεστε απόψεις και συναισθήματα, αλλά να έχετε και τη δική σας άποψη για τα πράγματα.

Check Also

Παράδεισος Κυριών: Έτσι θα μάθει η Αμαλία ποια είναι η μητέρα της…..

Κι όμως, η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης, πλησιάζει. Φαίνεται πως η Αμαλία θα μάθει την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *