Αρχική / ----------SLIDER / Τι αποκαλύπτει η γλώσσα του σώματος στο κομμάτι της σεξουαλικής ζωής;


Τι αποκαλύπτει η γλώσσα του σώματος στο κομμάτι της σεξουαλικής ζωής;

Οι κινήσεις, η στάση και οι αντιδράσεις ενός ατόμου μπορούν να αποκαλύψουν πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του. Τι αποκαλύπτει όμως η γλώσσα του σώματος στο κομμάτι της σεξουαλικής ζωής; Αν θέλετε να μάθετε πόσο καλό σεξ κάνει ανάλογα με το χαρακτήρα του συνεχίστε την ανάγνωση.

Ατομιστής

 Αν θέλει να είναι το επίκεντρο σε όλα τα θέματα, τότε πρόκειται για περίπτωση ατόμου που θέλει να ικανοποιεί τα δικά του θέλω. Οπότε μη ξαφνιαστείτε αν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του απόλαυση. Επίσης το πιο πιθανό είναι να μη θελήσει δεύτερο γύρο αφού στην καλύτερη περίπτωση επιλέγει να χαλαρώσει και στη χειρότερη να φύγει αμέσως μετά.

Ρομαντικός

Κάθε ραντεβού μαζί του είναι μια βραδιά ρομαντισμού και ποίησης. Πριν πάτε στο σπίτι του θα σας προτείνει να περπατήσετε και να απολαύσετε το φεγγάρι και σίγουρα όταν βρεθείτε στο κρεβάτι μαζί του θα κάνετε έρωτα και όχι σεξ. Θα είναι τρυφερός και γλυκός. Θα σας έχει αγκαλιά όλο το βράδυ και σίγουρα θα κάνετε σχέδια για την κοινή σας ζωή.

Gentleman

Είναι ο άντρας που σας ανοίγει πόρτα, σας πηγαίνει για φαγητό και σας δείχνει αμείωτο ενδιαφέρον; Τότε θα είναι έτσι ακριβώς καις το κρεβάτι. Θα προσέχει πώς θα σας πιάσει, αν κάτι δεν θα σας αρέσει θα σας ζητήσει συγνώμη και γενικά είναι ευγενικός περισσότερο από ό,τι χρειάζεται τη συγκεκριμένη στιγμή.

Κinky

Είναι ο χαρακτήρας που θέλει να δείχνει πολύ άντρας, σε σημείο που την πρώτη φορά μπορεί να σας τρομάξει. Πιθανότατα θα θέλει να ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά σε δημόσιο χώρο. Εκεί θα πρέπει να υποψιάζεστε τι θα ακολουθήσει στην πορεία.

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *