Αρχική / ----SLIDER / Θέμης Γεωργαντάς. «Δεν έχω καμία σχέση με την Κοκαϊνη. Επένδυσα χρήματα και τα έχασα»…..


Θέμης Γεωργαντάς. «Δεν έχω καμία σχέση με την Κοκαϊνη. Επένδυσα χρήματα και τα έχασα»…..

Με τον γνωστό παρουσιαστή να αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες σχετικά με το φερόμενο κύκλωμα της κόκας, το οποίο με έδρα διάσημο σουσάδικο στο Κολωνάκι, διακινούσε ναρκωτικές ουσίας, ξεκίνησαν οι απολογίες των κατηγορουμένων ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο παρουσιαστής μπροστά στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων υποστήριξε πως δεν γνώριζε τίποτα για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, καθώς και ότι ο ίδιος απλά επένδυσε στο μαγαζί  ένα κεφάλαιο, δίχως να έχει καμία άλλη σχέση ή αρμοδιότητα. Όπως ανέφερε απολογούμενος, δεν είχε καμία εμπλοκή με την οικονομική διαχείριση του εστιατορίου, ούτε και με τη διεύθυνσή τους, απλά θεώρησε πως θα ήταν μια επένδυση με σίγουρο κέρδος. Εξήγησε ότι τα χρήματα ύψους 60.000 ευρώ τα έδωσε σε πρώην ηθοποιό και επιχειρηματία, η οποία του είχε πει ότι θα κάνει απόσβεση μέσα σε τρία χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον παρουσιαστή, μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καθόλου χρήματα, πράγμα το οποίο δεν τον έχει ενοχλήσει, αφού πλέον προέχει να «καθαρίσει» το όνομά του. «Αν είχα ακούσει το παραμικρό θα έλεγα ακαριαία ότι σταματάω και θα έφευγα», υπογράμμισε πρόσθεσε πως «πλέον δεν θα άνοιγε μαγαζί ούτε με τη μητέρα του». Σε άλλο σημείο της απολογίας του, τόνισε:«Έχω πικρία από αυτή την ιστορία αλλά δεν είναι για το οικονομικό. Με πείραξε όλο αυτό που έγινε, δεν βρίσκομαι εδώ σήμερα για τα χρήματα που έχασα, αλλά για την κατηγορία που αντιμετωπίζω. Βρέθηκα για πρώτη φορά σε φυλλάδες, σε εφημερίδες, δεν παρουσίασα για πρώτη φορά μία συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως κάθε χρόνο».

Από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται ως ο «εγκέφαλος» της οργάνωσης, απέκλεισε το ενδεχόμενο ο συγκατηγορούμενός του παρουσιαστής να έχει οποιαδήποτε σχέση με ναρκωτικά. Παράλληλα, αρνήθηκε ότι από το εστιατόριό του διακινούνταν ουσίες, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος είναι χρήστης. «Το μαγαζί πήγαινε πολύ καλά έρχονταν διάσημοι, πολιτικοί και αλλά πρόσωπα, έγινε ξακουστό σε όλη την Ελλάδα, έχει τύχει να κεράσω (σ.σ. ναρκωτικές ουσίες) θαμώνες. Με έπαιρναν τηλέφωνο μου έλεγαν που θα είσαι το βράδυ, τους έλεγα στο μαγαζί και μου έλεγαν πάρε και κάτι να πιούμε(…) δεν το κάναμε έτσι που να γίνεται αντιληπτό. Δεν ισχύει η κατάθεση που έχει δοθεί στην ανάκριση ότι πήγαινα στα τραπέζια κι έλεγα «αν θέλετε κάποιο ναρκωτικό το έχουμε» είπε μεταξύ άλλων.
Πηγή : dailystories

Check Also

Δείτε τη 18χρονη πανέμορφη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου

Στα καλλιτεχνικά μονοπάτια που πάτησαν και μεγαλούργησαν οι γονείς της θέλει να περπατήσει αναζητώντας την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *