Gps Garmin Προσφορές
Αρχική / ----SLIDER / Τα ζώδια των μικρών μας φίλων ετοιμάζουν πάρτι…


Τα ζώδια των μικρών μας φίλων ετοιμάζουν πάρτι…

Κάλεσμα 12 αστέρων
Το τέλειο παιδικό πάρτι δεν χρειάζεται ούτε ιδιαίτερη προσπάθεια ούτε μεγάλα έξοδα! Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα λαμπερό και ευχαριστημένο εορτάζοντα που θα παρασύρει τους καλεσμένους του σε τρέλες! Όποια και να είναι η αφορμή, -είτε τα γενέθλιά του, η γιορτή του, μία αργία, οι Απόκριες ή απλά η ευκαιρία για γνωριμία με τους νέους συμμαθητές του, το κάλεσμα του μικρού σας πρέπει να είναι ξεχωριστό όπως και το ίδιο! Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για το τι μπορεί να ξετρελάνει το αστέρι σας από χαρά!Ο μικρός Κριός
Το ιδανικό πάρτι για ένα μικρό Κριάρι συνήθως γίνεται σε εξωτερικό χώρο, χωρίς περιορισμούς στο παιχνίδι ή τα ντεσιμπέλ! Το φαγητό, η διακόσμηση, ο χορός και τα δώρα δεν θα είναι ποτέ πρώτα στις προτεραιότητές του εκτός αν σχετίζονται με τον αγαπημένο του υπερ-ήρωα. Σε αυτό το παιδί δεν αρέσει το πρόγραμμα, αλλά το στοιχείο της έκπληξης και της ελευθερίας, οπότε για να κάνετε το Κριάρι σας ευτυχισμένο στο πάρτι του, στην πρόσκλησή σας μην γράψετε ώρα λήξης! Αυτό το παιδί θα περάσει πολύ καλύτερα με λιγότερους φίλους με τους οποίους μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα και που θα λυσσάξουν στο παιχνίδι παρά με περισσότερους που ίσως δε θα μπορέσει να τους χαρεί! Οι ευκαιρίες να μοιραστεί δράση και περιπέτεια με τη παρέα του είναι για εκείνο το πρώτο του μέλημα! Είναι πολύ πιθανό το Κριάρι σας, όσο είναι ακόμα μικρό να μη καίγεται ιδιαίτερα να καλέσει τα παιδάκια του αντίθετου φύλου, εκτός αν μπορεί να στηθεί ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες δύο φύλων! Το διαγωνιστικό στοιχείο, η σωματική δραστηριότητα και η ταχύτητα στα αποτελέσματα των παιχνιδιών είναι κάτι που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του ζωντανό!
Για ένα πάρτι μασκέ ο μικρός Κριός δεν θα σας δυσκολέψει: θα θέλει να ντυθεί κάτι που είναι πρώτο και καλύτερο, δυνατότερο και εντυπωσιακό!

Ο μικρός Ταύρος
Το ιδανικό πάρτι για ένα μικρό Ταυράκι σίγουρα περιλαμβάνει ατμόσφαιρα ζεστασιάς και την αίσθηση πως όλα είναι προσεγμένα και ποιοτικά. Το παιδί Ταύρος θα ενδιαφερθεί για την διακόσμηση του χώρου, και θα θέλει να ξέρει πως οι φίλοι θα φάνε και θα πιούνε μόνο τα καλύτερα. Σίγουρα θα προτιμούσε το πάρτι του να γίνει στο σπίτι ή την αυλή του έτσι ώστε να νιώθει οικεία στον χώρο και να εξασκήσει το ταλέντο του στην φιλοξενία! Ακόμα περισσότερο θα του άρεσε να κάνει ένα πάρτι για τα γενέθλιά του την Άνοιξη. Τα δώρα που θα λάβει από τους φίλους του σίγουρα θα απογειώσουν τη διάθεσή αυτού του μικρού και είναι πιθανό να θελήσει κι εκείνο να ετοιμάσει ένα ευχαριστήριο μικρό δώρο για τους καλεσμένους του. Τα θεματικά πάρτι αρέσουν πολύ στον μικρό Ταύρο και ενθουσιάζεται στην ιδέα πως θα ασχοληθεί και ο ίδιος με τις προετοιμασίες του δικού του καλέσματος, και κάθε λεπτομέρεια θα έχει μια πινελιά αισθητικής. Σε αυτό το παιδί θα άρεσε ένα περισσότερο δομημένο πρόγραμμα διασκέδασης αν και εφ’ όσον συμφωνεί με κάθε του στοιχείο, καθώς θέλει να νιώθει σίγουρο πως όλοι του οι φίλοι θα περάσουνε καλά και θα θυμούνται το πάρτι του για καιρό! Εννοείται πως η τούρτα του πάρτι κάθε Ταύρου είναι το Α και το Ω του καλέσματος! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή!
Για ένα πάρτι μασκέ ο μικρός Ταύρος θα θέλει να ντυθεί πρωτίστως με μία άνετη στολή, από εκεί και πέρα, ίσως να προσανατολιστεί σε κάτι όμορφο ή πρακτικό: δηλαδή από βασίλισσα μέχρι.. μαραγκός

O μικρός Δίδυμος
To ιδανικό πάρτι για τον μικρό Δίδυμο είναι αυτό με τον περισσότερο και τον πιο ενδιαφέροντα κόσμο αλλά και εκείνο στο οποίο θα μπορεί να δοκιμάσει και να ασχοληθεί με διαφορετικά πράγματα. Ναι, ο μικρός Δίδυμος μπορεί κάλλιστα να περάσει ευχάριστα με τους φίλους του χωρίς καμία προγραμματισμένη δραστηριότητα, αλλά το κέφι και η διάθεσή του θα απογειωνόταν αν μπορούσε να παίξει και να προκαλέσει το μυαλό και την παιχνιδιάρικη διάθεση των φίλων του μέσα από δραστηριότητες με επιτραπέζια, τρικ, ταχυδακτυλουργικά και διαγωνισμούς, παντομίμα και παιχνίδια με τραγούδια ή παιχνίδια γνώσεων! Ο μικρός Δίδυμος δεν θα πτοηθεί αν το πάρτι του γίνει σε μέρα βροχερή, γιατί πιστεύει πως το μόνο που του χρειάζεται για να περάσει ονειρεμένα είναι η παρουσία και το ενδιαφέρον των φίλων του στην παρέα. Ο μικρός Δίδυμος θέλει να βρίσκει τρόπους για να γελάει, το χιούμορ και η διασκέδαση που μπορεί αυτό να δημιουργήσει είναι απαραίτητο συστατικό για το ιδανικό του πάρτι. Η μουσική και οι ανιματέρ είναι για αυτό το παιδί σημαντικότερα πράγματα από το φαγητό και τη διακόσμηση, αλλά αν μπορεί να τα έχει όλα όπως τα θέλει, θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένο!
Για ένα πάρτι μασκέ: η καλύτερή του! Αν μπορεί να βρει να ντυθεί κάτι που θα κάνει τους άλλους να γελάσουν, τότε δε θα θέλει τίποτα άλλο!Ο μικρός Καρκίνος
Το ιδανικό πάρτι για ένα Καρκινάκι σίγουρα δε θα μπορούσε παρά να γίνει στο σπίτι του και με τη βοήθεια της Μαμάς του. Ίσως είναι μεγαλύτερη χαρά για τον μικρό Καρκίνο η διαδικασία προετοιμασίας και σχεδιασμού του καλέσματός του παρά οτιδήποτε άλλο. Ο Καρκίνος αγαπάει πολύ να φροντίζει και να περιποιείται τους αγαπημένους του φίλους και γι΄ αυτό δεν θα τον ενδιαφέρει να καλέσει πολλά παιδιά, παρά μόνο τους διαλεχτούς του. Άλλωστε, καθώς επιθυμεί να βλέπει τους φίλους του σαν μια δεύτερη οικογένεια, θα θέλει και να τους αφιερωθεί και να τους φροντίσει αντίστοιχα. Αυτό το μικρό χαίρεται πολύ με τα δώρα του και τα κρατάει είτε του αρέσουν είτε όχι, καθώς δένεται συναισθηματικά με αυτά. Ένα θεματικό πάρτι θα του άρεσε πολύ αν ήξερε πως θα το εκτιμήσουν οι φίλοι του, καθώς επίσης και όποια άλλη δραστηριότητα κατά τη διάρκειά του. Αν πριν τη προσέλευση των καλεσμένων του ανησυχήσει για το αν θα έρθουν και αν το πάρτι του θα είναι επιτυχημένο, καθησυχάστε το με αγάπη, οι ανασφάλειές του άλλωστε, όπως έχετε ήδη αντιληφθεί, είναι γνώρισμα της παιδικής του ηλικίας! Διαβεβαιώστε το πως στο τέλος της βραδιάς θα κοιμάται χαρούμενο και κουρασμένο!
Για ένα πάρτι μασκέ: το Καρκινάκι σας μπορεί να μη τρελαίνεται με τις Απόκριες αλλά θα χαρεί πολύ να μασκαρευτεί, σε συνεννόηση με ένα φιλαράκι του ή με την παρέα του, μάλλον κάτι χνουδωτό και γλυκό!

Ο μικρός Λέων
Αυτό το παιδί είναι γεννημένο για πάρτι και διασκεδάσεις! Πρώτον γιατί από μόνο του μπορεί να διασκεδάσει με το πηγαίο του ταλέντο τον οποιονδήποτε του αφιερώσει όλη του την προσοχή και δεύτερον γιατί ξέρει να απολαμβάνει και να ζει την κάθε στιγμή στο παρόν με όλη του την ορμή. Θα γίνει η ψυχή του πάρτι του και θα παρασύρει και τους καλεσμένους του με μεγάλη ευκολία. Κατά κάποιο τρόπο το μικρό Λιοντάρι όταν φιλοξενεί και διασκεδάζει τους άλλους είναι στο στοιχείο του και για αυτό το λόγο περιμένει το δικό του πάρτι με μεγάλη ανυπομονησία. Ιδανικά θα ήθελε το κάλεσμά του να είναι το καλύτερο: η διακόσμηση πλούσια και εντυπωσιακή, το φαγητό εξωτικό και πολύ, η μουσική δυνατή και χορευτική, οι δραστηριότητες ενδιαφέρουσες και προπάντων το κέφι να μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους του. Αν μπορούσε να διαλέξει, θα ήθελε να καλέσει τους φίλους του σε μία αυλή ή κάπου.. “βασιλικά” ώστε να νιώθει πως όλα είναι ξεχωριστά. Σίγουρα δεν θα θέλει να νιώθει πως η διασκέδαση έχει συγκεκριμένη ώρα λήξης, η υπερβολή άλλωστε είναι ένα χαρακτηριστικό του!
Για ένα πάρτι μασκέ: Οι Απόκριες είναι μια ευκαιρία για το λιοντάρι να δείξει την μοναδικότητά του και έτσι είναι πολύ πιθανό να θέλει να ντυθεί κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό που σίγουρα δεν θα το έχει κανένα άλλο παιδί οπότε και δε θα το βρείτε στα καταστήματα με τα Εποχιακά. Προτρέψτε το να σκεφτεί αρκετές μέρες πριν τι θα ήθελε να ντυθεί και δημιουργήστε μαζί τη στολή του!

O μικρός Παρθένος
Αυτό το παιδί, ενώ μπορεί να φαίνεται συνεσταλμένο και ήσυχο, έχει μια κρυφή πλευρά που όταν απελευθερωθεί μπορεί να δημιουργήσει κύματα ενθουσιασμού και χαράς σε όλους όσους το περιβάλλουν. Το κλειδί που ανοίγει αυτή του την μυστική πλευρά είναι η χαλαρή διάθεση και η σωστή προετοιμασία! Αυτό το παιδί ξέρει καλά πως τα πάντα χρειάζονται μέθοδο, σύστημα και υπομονή και πως τα αποτελέσματα εκτός του ότι δεν έρχονται από μόνα τους, το παιχνίδι παίζεται πάντα στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Οπότε, συχνά το πάρτι του αυτού του μικρού είναι αντικείμενο συζήτησης και προετοιμασίας για αρκετό διάστημα πριν ανακοινωθεί και λάβει χώρα! Η οργάνωση του πάρτι του είναι μια καλή ευκαιρία για αυτό το μικρό να εξασκήσει το έμφυτο ταλέντο του στο project management αλλά και απαραίτητη διαδικασία προκειμένου να μπορέσει να το ευχαριστηθεί! Η πρακτικότητα και η λογική του θα κρατήσουν τις απαιτήσεις του προσγειωμένες αλλά και ουσιαστικές. Το πιο πιθανό είναι να τα θέλει όλα τακτικά, καθαρά και προγραμματισμένα για την ξεχωριστή του μέρα. Βοηθήστε το μικρό Παρθενάκι να χαλαρώσει και να περάσει καλά!
Για ένα πάρτι μασκέ: το παιδί Παρθένος ξέρει εδώ και πολύ καιρό τι θα ντυθεί και το πιο πιθανό είναι πως ξέρει και με ποιό τρόπο θα αποδώσει ακριβώς το στιλ της φορεσιάς του και που θα βρει τα αξεσουάρ του! Αν δεν έχει βρει όμως κάτι, βοηθήστε το να εξασκήσει την φαντασία του και την έκφραση της ατομικότητάς του με κάποια τρέλα!


O μικρός Ζυγός
Τα πάρτι και τα καλέσματα σίγουρα εφευρέθηκαν από κάποιον Ζυγό! Σε αυτές τις δραστηριότητες αυτό το παιδί βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον, οπότε όταν είναι η σειρά του να υποδεχτεί τους καλεσμένους φίλους του, ο μικρός Ζυγός θα βάλει τα δυνατά του να δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα προσπαθώντας να ταιριάξει όλα τα γούστα! Το αισθητήριο της κοινωνικότητας και η φυσική του ροπή προς την ευγένεια και την καλαισθησία θα οδηγήσουν αυτό το μικρό σε επιλογές ήπιες, πραγματικά ψυχαγωγικές και που θα φέρουν τους φίλους του πιο κοντά. Οι φίλοι του είναι σίγουρα πολλοί, και είναι πιθανό να δέχεται προσκλήσεις για πολλά πάρτι. Αν θελήσει να ανταποδώσει όλες τις προσκλήσεις του με μιας, θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, αν όμως “αναγκαστεί” να κάνει δυο ξεχωριστά πάρτι, τότε να ξέρετε πως θα είναι διπλά χαρούμενο, θα μπορούσε να έχει κάλεσμα κάθε Σάββατο! Θα θελήσει να ασχοληθεί με τη διακόσμηση, το φαγητό και τις ψυχαγωγικές επιλογές (σε διοικητικό επίπεδο!), θα ενθουσιαστεί με τα δώρα που θα λάβει και θα θελήσει οπωσδήποτε να ανταποδώσει με ένα μικρό αλλά προσεγμένο δωράκι σε κάθε καλεσμένο.
Για ένα πάρτι μασκέ: το παιδί Ζυγός σίγουρα δεν θα ντυθεί κάτι πρόχειρο ή που να απαιτεί ατημέλητη εμφάνιση και έντονο βάψιμο στο πρόσωπο. Μία στολή χιουμοριστική αλλά καλαίσθητη, ή κάτι extra glam με πολλά αξεσουάρ, μπορεί να τραβήξει την προσοχή σε αυτό το μικρό!

Ο μικρός Σκορπιός
Ο μικρός Σκορπιός σίγουρα γνωρίζει όλα τα παιδιά της τάξης του αλλά έχει διαλεχτούς φίλους. Στο πάρτι του, ειδικά αν γίνει στο σπίτι θα θέλει να καλέσει λίγους και καλούς φίλους. Ένα θέμα που μπορεί να συναντήσετε με αυτό το μικρό, όταν θα φτιάχνετε τη λίστα των καλεσμένων, είναι πως δεν θα έχει τη διάθεση να ανταποδώσει τις προσκλήσεις όλων των παιδιών της τάξης. Εκεί, χρειάζονται αρκετοί έξυπνοι χειρισμοί προκειμένου να μη δημιουργηθούν διπλωματικά επεισόδια! Ίσως να μη δώσει πολλή σημασία στη λεπτομέρεια της διακόσμησης και το φαγητό αλλά αυτό που θα τον ενδιαφέρει είναι οι μεγάλοι να είναι σε άλλο χώρο, μακριά από τα παιδιά! Στον μικρό Σκορπιό, αρέσει η αίσθηση της ελευθερίας όταν βρίσκεται με τους καλεσμένους του και επιθυμεί ιδιωτικότητα ακόμα και σε αυτή την περίσταση! Ενώ δεν είναι γκρινιάρικο παιδί, σίγουρα θα βρει αρκετά πράγματα που θα τα ήθελε διαφορετικά και μάλλον αυτό θα το νιώθει περισσότερο αν δεν έχει τον πλήρη έλεγχο της διοργάνωσης του πάρτι του! Θα ξετρελαθεί με ψυχαγωγικά παιχνίδια που περιλαμβάνουν γρίφους, στρατηγική και θάρρος ή αλήθεια!
Για ένα πάρτι μασκέ: το παιδί Σκορπιός θα διαλέξει να ντυθεί κάτι που θα παιδέψει πολύ τους άλλους να καταλάβουν ποιος είναι. Θα θέλει να είναι κυριολεκτικά αγνώριστο και ίσως να μη θέλει να βγάλει τη μάσκα για το υπόλοιπο της βραδιάς!


Ο μικρός Τοξότης
Άλλο ένα μικρό γεννημένο για διασκεδάσεις και χαρούμενα χοροπηδητά! Για αυτό το πύρινο μικρό, δεν υπάρχει μικρό πάρτι. Θα καλέσει όποιον ξέρει και δεν ξέρει και για αυτό ίσως θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι πως το πάρτι του πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο όριο προσκεκλημένων! Η επιθυμία του να συμπεριλάβει όλους στην χαρά του είναι πολύ πιθανό να το συνεπάρει! Ιδανικά αυτό το μικρό θα ήθελε να κάνει το πάρτι του σε κάποιο χώρο εκτός σπιτιού, και ακόμα καλύτερα κάπου υπαίθρια. Σε μία αυλή, σε ένα χώρο αναψυχής όπως μια παιδική χαρά ή ένα μικρό γηπεδάκι. Αν στις δραστηριότητες διασκέδασης υπάρχει κάτι που απαιτεί κίνηση, δράση, σασπένς και κάποιο έπαθλο σίγουρα θα είναι πολύ ευχαριστημένο! Αντί για ανιματέρ, θα μπορούσατε να καλέσετε έναν γυμναστή ώστε οι καλεσμένοι να οργανωθούν με ομάδες που θα παίξουν αθλητικά παιχνίδια με νικητές και πρωταθλητές! Ακόμα και αν στο τέλος δεν είναι με τους νικητές, το παιδί Τοξότης θα έχει περάσει μία από τις πιο αγαπημένες μέρες! Το παιδί Τοξότης θα μείνει ικανοποιημένο με σχετικά απλά πράγματα, και το πιο πιθανό είναι να μην έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις για το φαγητό ή τη διακόσμηση του χώρου του. Τα δώρα που θα λάβει, θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη στο τέλος της ημέρας!
Για ένα πάρτι μασκέ: ετοιμαστείτε για στολές με πολύ χιούμορ!Ο μικρός Αιγόκερως
Το ιδανικό πάρτι για το παιδί Αιγόκερω σίγουρα χρειάζεται να είναι μικρό ώστε να μπορεί να έχει επαφή με όλους τους καλεσμένους του. Ενώ αυτό το μικρό είναι κάπως ντροπαλό μερικές φορές, όταν όμως βρίσκεται σε οικείο χώρο με τους αγαπημένους του φίλους νιώθει πολύ καλύτερα και βγάζει τον πραγματικό του χαρισματικό εαυτό. Μπορεί να μην έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για το φαγητό, τη διακόσμηση και την ψυχαγωγία στο πάρτι του αλλά σίγουρα θα θέλει το αποτέλεσμα να μην έχει ψεγάδια και προχειρότητα. Θα είναι πολύ πρόθυμο να βοηθήσει στις προετοιμασίες και στο μάζεμα του σπιτιού όταν οι καλεσμένοι θα φύγουν. Ο μικρός Αιγόκερως τρελαίνεται να λαμβάνει δώρα και θα εκτιμήσει κάθε ένα ξεχωριστά -ακόμα και αν δεν του αρέσει πραγματικά. Θα θελήσει να ευχαριστήσει όλους τους καλεσμένους του, οπότε θα σας ενημερώσει για τα γούστα της παρέας και τις τάσεις της εποχής, τη μουσική που θέλει να ακούγεται. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το παιδί με την ευγενική του ψυχή και την απλότητά του θα καταφέρει να δημιουργήσει μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα για όλους τους καλεσμένους του.
Για ένα πάρτι μασκέ: αυτό το μικρό θα προτιμήσει μια ασφαλή επιλογή κάποιου υπερήρωα ή ένα άλλο κλασικό κοστούμι. Ενθαρρύνετε αυτό το μικρό να κάνει καμιά τρέλα με τη στολή του, θα του αρέσει πολύ!!

Ο μικρός Υδροχόος
Ο μικρός Υδροχόος είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό παιδί. Το ιδανικό πάρτι χρειάζεται να έχει ένα στοιχείο έκπληξης και διαφορετικότητας. Θα ικανοποιηθεί πολύ περισσότερο αν έχει την ευκαιρία να προσφέρει στους φίλους του κάτι εντελώς καινούργιο είτε από πλευράς αισθητικής και διακόσμησης είτε όσον αφορά στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Κάθε Υδροχόος θέλει να προβάλλει τη μοναδικότητά του μέσα στις ομάδες και τις παρέες που δημιουργεί. Είναι σημαντικό για αυτό το παιδί να μπορεί να έχει στο πάρτι του όλους τους αγαπημένους του φίλους που ενδέχεται να είναι αρκετοί και διαφορετικοί μεταξύ τους. Ένα ασυνήθιστο θεματικό πάρτι θα το ικανοποιήσει πολύ περισσότερο από άλλο ένα πάρτι γενεθλίων χωρίς κάτι το ξεχωριστό! Το θέμα του καλέσματός του σίγουρα θα είναι σχετικό με τις τάσεις της εποχής, την τελευταία μόδα που κυριαρχεί στο σχολείο ή αυτή που πρόκειται να έρθει (!) αλλά και με προτιμήσεις της παρέας του. Αυτό το μικρό θέλει να δημιουργεί θετικό κλίμα και στο πάρτι του θα παραμερίσει τον επαναστατικό και κάπως πεισματάρη εαυτό του για να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε όλους τους καλεσμένους του. Δεν θα αφήσει κανένα παραμελημένο και αν του δώσετε το περιθώριο να κάνει τις επιλογές του θα καταφέρει να κάνει το πάρτι του αξέχαστο με τον δικό του τρόπο. Για ένα πάρτι μασκέ: μάλλον για κάτι διαστημικό θα το πάει ή ένα μείγμα διαφορετικών αμφιέσεων με απροσδιόριστο αποτέλεσμα!

Ο μικρός Ιχθύς
Ο μικρός Ιχθύς ενώ είναι ένα συνεσταλμένο και ευαίσθητο παιδί, όταν ξεπερνά τις αναστολές του γίνεται η ψυχή του πάρτι, και έτσι θα συμβεί και στο δικό του! Είτε θελήσει να καλέσει λίγους φίλους ή ολόκληρη την τάξη του το σίγουρο είναι πως στο τέλος της βραδιάς δε θα θέλει να φύγει κανένας! Το ιδανικό του κάλεσμα δεν έχει δυνατά παιχνίδια με εκρηκτικές δραστηριότητες, αλλά δίνει περισσότερη έμφαση στην καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία! Παιχνίδια με μουσική, παντομίμα, κουίζ ή παιχνίδια με ήπιο ανταγωνισμό θα μπορούσαν να το κάνουν να περάσει πολύ όμορφα στην ξεχωριστή του ημέρα. Ο Ιχθύς δεν θέλει να γίνεται το κέντρο της προσοχής, ούτε του αρέσει να αναλαμβάνει την ευθύνη για το πως θα περάσουν την ώρα τους στο πάρτι οι φίλοι του. Ίσως μια ψηφοφορία ανάμεσα από επιλεγμένες ψυχαγωγικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα έκαναν αυτό το μικρό να νιώθει καλύτερα. Όμως από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να δείτε την καρδιά αυτού του μικρού να πετάξει στον ουρανό, “ψαρέψτε το” για να μάθετε το αγαπημένο του θέμα σε ανύποπτο χρόνο και οργανώστε του ένα πάρτι-έκπληξη με αυτό και απολαύστε την απόλυτη χαρά στο πρόσωπό του για το υπόλοιπο της βραδιάς. Σε αυτό το παιδί αρέσει ο κόσμος της φαντασίας και του παραμυθιού, οπότε αν η γιορτή της Αποκριάς γίνεται κοντά στα γενέθλιά του ένα μασκέ πάρτι θα το έκανε πολύ χαρούμενο!
Για ένα πάρτι μασκέ: βαθμός δυσκολίας: Ένα.. δεν θα ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει!
Πηγή : actavestababy

Check Also

Επτά τρόποι για να θυμάστε τα πάντα….

Σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Consciousness and Cognition, ένα από τα καλύτερα πράγματα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *